Az első belépő az öltözőbe

2020-07-14 15:14:03
Kisvárda FC

Supka Attila túljutott a bemutatkozáson, amit az első edzés követ.

Három és fél héttel az előző bajnokság utolsó bajnokija után újra találkoztak egymással csapatunk tagjai – megkezdődik a felkészülés a 2020-2021-es szezonra, amelynek sorsolása is kedden vált ismertté – arról korábbi híradásainkban be is számoltunk. Immár adott a cél, az augusztus közepi, Budafok elleni első bajnokira kell minél jobban felkészülni. No, és persze a folytatásra.

Az első edzés előtt Forrás Zoltán klubmenedzser mutatta be a játékosoknak az új vezetőedzőt, Supka Attilát és segítőjét HÍres Gábort, aki ugyancsak most érkezett Kisvárdára. Rajta kívül Erős Gábor, Bodnár László és kapusedzőként Szabó Attila segíti a szakvezető munkáját. A kölcsönös bemutatkozás és ismerkedés után kezdetét veszi az első edzés. Ezen az érvényes szerződéssel rendelkező játékosaink közül nem vesz részt a gyógykezelésen lévő Anton Kravcsenko valamint Claudiu Bumba, akinek bármelyik percben megszülethet az első gyermeke, emiatt néhány napos pluszszabadságot kapott. Gosztonyi András neve pedig a sérültlistán szerepel, hiszen éppen öt hete műtötték meg a Mezőkövesd elleni mérkőzésen elszenvedett Achilles-ín-szakadással, ami miatt hosszabb felépülés vár rá. Illetve volt még egy hiányzó: a műtéten átesett masszőr-felszerelésfelelős, Kujbus György, akinek ezúton kíván a csapat mielőbbi felépülést, várjuk őt vissza

Biztos távozónak számít a már korábban bejelentett Mihai Minca és Teodorosz Beriosz mellett Nemanja Obradovics, akiknek lejárt a szerződésük.

next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-3
4-0
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-05-12 14:15
OTP Bank Liga, 32. forduló