Az egyik legnehezebbnek ígérkezik

2023-04-28 12:21:37
Kisvárda FC

A hátralévő négy meccsét, így a körösladányit is igyekszik megnyerni NB III-as legénységünk. BEHARANGOZÓ

A Jászberény ellen megtette csapatunk azt, amit 2023-ban mindenki más az NB III Keleti csoportjában: legyőzte (4–0) a tavaszi szezonra alaposan meggyengült jászsági riválist. Ezzel 11 mérkőzést számlál tartalékcsapatunk veretlenségi sorozata, és a cél az, hogy ez a széria ne szakadjon meg a hétvégén sem, holott az élcsapatok közé tartozó Körösladány lesz az ellenfél – idegenben.

„Komolyan vettük a Jászberény elleni mérkőzést is, csak akkor tudjuk élvezni az ilyen jellegű fellépéseket, ha így teszünk – utalt még egy mondat erejéig a hétközi fellépésre Gerliczki Máté, tartalékcsapatunk edzője. – A körösladányi az egyik legnehezebb mérkőzésünk lesz ebben az évben, az itthoni találkozóból is emlékezhetünk rá, hogy milyen jó csapatról van szó. A friss videofelvételek is arra utalnak, hogy más kategóriát képvisel a Körösladány, mint akár az eddigi ellenfeleink, pláne az otthonában. Úgyhogy hatványozottan nehéz meccs vár ránk. Az utóbbi hetek eredményeinek köszönhetően a pozíciónk stabilizálódott, meglátjuk, mit tudunk még kihozni a hátralévő négy mérkőzésből. Arra törekszünk, hogy valamennyit megnyerjük, továbbá azt szeretnénk, hogy fiataljaink tovább fejlődjenek és hívják fel magukra a figyelmet.”

A szakmai stáb gondjai kellemesek, a keret valamennyi játékosa bevethető a vasárnap 17 órakor kezdődő mérkőzésen.


NB III KELETI CSOPORT: 35. FORDULÓ

KÖRÖSLADÁNYI MSK (5.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (7.)

Körösladányi MSK Sporttelep, vasárnap, 17.00

Vezeti: Kakuk Szabolcs (Dobos Dávid, Juhász László)


A borítófotón: A házi góllövőlistát 12 góllal vezető Nagy Mihály Krisztián (balra) is feni arra a fogát, hogy betaláljon a körösladányi kapuba

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló