Az egy pont is pont

2019-05-12 07:07:28
Kisvárda FC

Tiszakanyáron lépett pályára a megyei I. osztályban szereplő második számú csapatunk.

Kovácsréti Márk góljával korán vezetést szerzett a megyei bajnokságban szereplő Kisvárda Master Good II Tiszakanyáron, ám a második félidő közepére fordította a hazai csapat. A hajrá kezdetén aztán összejött az egyenlítés, így csapatunk pontosan távozott a szomszédvár otthonából.


TISZÁNTÚLI TAKARÉK MEGYEI I. OSZTÁLY: 27. FORDULÓ

TISZAKANYÁR SE–KISVÁRDA MASTER GOOD II 2–2 (1–1)

Tiszakanyár, 100 néző, v.: Pethő P. Kisvárda II: Odincov – Hej (Gyüre T.), Lukjancsuk (Avetiszjan), Elek Á., Atamasz, Rjasko, Himik (Czene Z.), Mevoungou, Szőr, Misic, Kovácsréti. Edző: Nagy Sándor.

Gól: Timkó, Rézinger, illetve Kovácsréti, Atamasz

Nagy Sándor: – Az első tíz percben rúgtunk egy gólt, egy kapufát, és kihagytunk egy százszázalékos ziccert. A harmincadik percig még volt négy nagyon komoly lehetőségünk Az ellenfél a második helyzetéből kiegyenlített, a második félidőben a helyzetek alapján az első húsz perc az övék volt, vezetést is szereztek, ott talán lezárhatták volna a mérkőzést, mert három egyről nehéz lett volna visszajönni. Utána viszont egyértelműen domináltunk, egy nagyon szép támadás végén egyenlítettünk, akár a meccset is megnyerhettük volna. Bizonyos kérdésekre azért szeretnék választ kapni. Például arra, hogy az első félidőben történt ütésért jár-e a piros lap vagy sem? Aztán, hogy, a nyolcvanötödik percben, amikor egy beadást követően az ellenfél védője a labdát ki szeretné fejelni, ami a fejéről a kezét érintve változtatott irányt, azért nem járt volna-e büntető...


next match
Kisvárda Master Good
Diósgyőri VTK
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-10 13:00
OTP Bank Liga, 16. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
0-0
0-0
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-02 19:30
OTP Bank Liga, 15. forduló