Az Eger ellen nyitjuk a hajrát

2024-04-26 17:07:58
Kisvárda FC

A vasárnapi kettős derbi első felvonásaként NB III-as legénységünk matinéidőpontban játszik a Várkertben. BEHARANGOZÓ

Az 53 pontos Putnokot az egyaránt ötven egységgel rendelkező Kisvárda Master Good II és múlt vasárnapi legyőzője (2–0) a Cigánd SE követi – e három csapat közül kerülhet ki az NB III Északkeleti csoportjának bajnoka. Öt forduló van még hátra a küzdelemsorozatból, a hajrát a mieink az Eger SE elleni vasárnap 11 órakor kezdődő mérkőzéssel nyitják. A labdarúgás szerelmeseinek monstre programot kínál a Várkertben a hét utolsó napja, hiszen azt követően 15.15-től NB I-es csapatunk játszik a Fehérvárral. Az NB III-as meccset a Várkerti Sporttelep Vár utca felőli pályáján játsszák, a belépés is a Vár utcáról lehetséges.

„A hátralévő öt mérkőzésen saját magunkra kell koncentrálnunk, hogy minél jobb teljesítményt nyújtsunk – nyilatkozta Gerliczki Máté, tartalékcsapatunk edzője. – Természetesen ismerjük ellenfelünket, már az őszi mérkőzésen is képet kaptunk róla, ez tovább bővült az azóta kapott anyagokkal. De még egyszer hangsúlyozom, magunkra figyelünk és a saját játékunkat szeretnénk kivinni a pályára és természetesen győzni akarunk.”

A Gerliczki Máté által is emlegetett őszi mérkőzést Egerben 1–0-ra nyerte meg tartalékcsapatunk Ésik Ákos góljával.NB III ÉSZAKKELETI CSOPORT: 26. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (2.)–EGER SE (8.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 11.00

Vezeti: Hajdú Dávid (László István Sándor, Ancsin Zoltán)


A borítófotón: Az egri mérkőzésen Ésik Ákos góljával nyertünk

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló