Az avató után tér vissza

2019-10-04 20:20:25
Kisvárda FC

Augusztusban már nyertünk meccset a szombati meccs játékvezetőjével.

Amilyen hamar találkoztunk vele hazai pályán, játékvezetőként olyan sokat váratott magára a visszatérése. Tavaly augusztus 11-én Pintér Csaba vezette a Várkerti Stadiont felavató, Ferencváros elleni mérkőzésünket (0–2), de azóta nem fújta a sípot a hazai pályánkon. Idegenben is csak egyszer találkoztunk vele, idén augusztus 17-én, amikor Pintér Csaba vezette a csapatunk által 3–1-re megnyert Budapest Honvéd elleni mérkőzést.

Úgyhogy egy-egy győzelem és vereség valamint 3–3-as gólkülönbség a mérlegünk a szombati meccs dirigensével, aki a tavalyi nyitómeccsen két kisvárdai játékost (Anton Sinder, Teodorosz Beriosz) állított ki és egy tizenegyest ítélt a Fradi javára. Sárga lappal ötször figyelmeztette játékosainkat (Gosztonyi Andrást mindkét alkalommal) a két meccsen, az ellenfeleket négyszer.

A 71. NB I-es mérkőzése előtt álló Pintér Csaba munkáját a Kisvárda–Zalaegerszeg bajnokin oldalvonali asszisztensként Kóbor Péter és Király Krisztián, az alapvonalaknál pedig Németh Ádám és Kulcsár Katalin segíti. A tartalékjátékvezetői szerepkört Farkas Balázs látja el.


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló