Az AS Roma előtt velünk is megmérkőznek

2024-06-28 16:34:35
Kisvárda FC

Az előszezon első edzőmeccsén a szlovák élvonalbeli FC Kosice a szombati vendégünk.

Ahogy egy évvel ezelőtt, úgy a mostani előszezonban is a szlovákiai FC Kosice ellen játsszuk a nyár első mérkőzését. Egy évvel ezelőtt július 1-én 2–1-re nyertünk a szlovák élvonal akkori újoncánál (végül a bennmaradást jelentő tizedik helyen végeztek a kassaiak), góljainkat Dominik Kovacic és Driton Camaj szerezte.

Azt a mérkőzést Kassán, a vadonatúj stadionban játszottuk, a mostanira Kisvárdán, a várkerti létesítményben kerül sor – szombaton 11 órától. Az esemény a szurkolók számára nyilvános, az A1-es és az A2-es szektorokat nyitjuk meg az edzőmeccsre.

Mindkét csapat a július 28-i hétvégén esedékes bajnoki rajtra készül, a Kosice esetében már kiderült, hogy a Dunaszerdahely ellen kezd hazai pályán, a magyar NB II-ben még nem volt sorsolás.

A kassaiak edzőmeccsmenetrendjében az AS Roma elleni mérkőzés is szerepel, az olasz sztárcsapat július 22-én látogat majd a felvidéki városba. Addig azonban velünk is megmérkőzik a Kosice – szombaton jöhet az egy évvel korábbi edzőmeccs „visszavágója”.


A borítófotón: Az egy évvel ezelőtti mérkőzésen Jasmin Mesanovic (fehérben) is veszélyeztette a kassai kaput


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló