Az aktuális tabella egyik legjobbja a rivális

2022-05-13 16:05:40
Kisvárda FC

Ezúttal szombaton játszik NB III-as csapatunk, amely a DVSC-t látja vendégül. BEHARANGOZÓ

Zsinórban harmadik hazai mérkőzését játssza NB III-as tartalékcsapatunk (ezúttal szombati a meccsnap), amely a legutóbbi két meccsét (Békéscsaba 3–2, Tiszafüred 4–1) megnyerte. Ez kevés azonban ahhoz, hogy a legjobb formában lévő csapatok között legyünk a Keleti csoportban, viszont az éppen aktuális ellenfél, a DVSC II abba a körbe tartozik. Lassan megszokhatják ifjaink ezt az állapotot, hiszen nem volt ez másként, amikor az utóbbi hetekben a Tiszaújváros, a Kazincbarcika és a Tiszafüred volt az ellenfél.

„Az elmúlt tíz forduló alapján a DVSC II második a tabellán a már bajnok Kazincbarcika mögött – jelezte a szombaton 16 órakor kezdődő mérkőzés nehézségi fokát Kocsis János, a Kisvárda Master Good II edzője. – Aktuális ellenfelünk is rendelkezik azzal a jellemzővel, amivel a második csapatok általában, vagyis, hogy jobban szerepel tavasszal, mint a bajnokság első felében, mert a fiataljai beleerősödtek a bajnokságba. Az utóbbi időben rendszeresen van idősebb „visszajátszójuk” is, ezáltal teljesen érett, jó csapatok alkotnak. A szerzett góljaik és az eredménysoruk is erről árulkodik. Ezzel együtt mi sem vagyunk rossz passzban, a sérültjeink nagy része felépült, tudunk együtt edzeni, így napról napra, mérkőzésről mérkőzésre jobbak vagyunk, ezt szeretnénk bizonyítani most is, és az ellenfél játékerejétől függetlenül persze nyerni is.”

A mérkőzést tehát – kikerülendő az NB I-es csapat éremavató vasárnapi bajnokiját – szombaton 16 órától játsszák a Várkertben, bejárat a Vár utca felől. A belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek, a 14 éven aluliaknak és a 65 évnél idősebbeknek nem kell fizetniük.


NB III KELETI CSOPORT: 36. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (7.)–DVSC II (11.)

Várkerti Sporttelep, szombat, 16.00

Vezeti: Újhelyi Tamás (Balla Levente, Elek Balázs)


A borítófotón: Szerhij Hricu (balra) is bevetésre készen áll

Fotó: Ombodi Tamás


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló