Amit a győzelmen túl is jó látni

2019-09-19 06:16:24
VLA

Utánpótláshíradó: Tarpán játszottak az U12-es és az U13-as csapataink.

Ezekkel a meccsekkel lett teljes a futballvíkend: U13-as és U12-es csapataink a második fordulóban esedékes tarpai mérkőzésüket szerdán játszották le. Ahogy az első játéknapon, az Eger ellen, most is fölényes győzelmet arattak a Várda LA legénységei. Ahogy edzőink szavaiból kitűnik, nem vágták magukat hanyatt a meccsen látottaktól, de a sikeren túl annak is lehet örülni, hogy a srácok játékában visszaköszönnek az edzésen gyakoroltak.


MLSZ U13 I. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 2. FORDULÓ

Tarpa SC–Várda LA 0–7 (0–2)

VLA: Tóth M. - Molnár M., Kertész P., Gergely B., Kozma Zs. – Tercza, Badari, Siksai – Kun Á., Kancsij, Milik. Csereként lépett pályára: Barati, Laczai, Kovács D., Perpék, Sztojka. Edző: Virágh István

Gól: Tercza 2, Kancsij 2, Siksai, Kun Á., Kovács D.

Virágh István: – A mérkőzés első felében akadtak hibáink, ezeket javítanunk kell. Örülök, mert alakul a játékunk, csapatként dolgoznak a fiúk, és láthatóak a gyakoroltak. Mindig jó látni, ha picivel több jön vissza az edzéseken tanultakból, és remélem hajlandóak még többet tenni a hétköznapokon.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

MLSZ U12 I. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 2. FORDULÓ

Tarpa SC–Várda LA 0–8 (0–5)

VLA: Korbács – Ablonczy, Polyák, Buda M., Hodovanets, Pekarik, Iski L., László Á., Máté Cs. Csereként lépett pályára: Juhász G., Józsa-Vince, Horvat A., Amászta, Iski B., Pfaifer, Sinkó. Edző: Erős Gábor

Gól: Buda M. 3, Máté Cs. 2, Iski B., Pfaifer, Ablonczy

Erős Gábor: – Gratulálok a srácoknak a győzelemhez! Természetesen az eredménnyel elégedett vagyok, de a mutatott játékkal nem teljesen. Meg kell tanulnunk a mérkőzés végéig koncentráltan és szervezetten focizni, mert nem lesz minden alkalommal ekkora a különbség, és akkor kellemetlen meglepetés is érhet bennünket.


Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló