Ami tegnap elég, az holnap már kevés

2018-11-02 18:17:37
Kisvárda FC

Dajka László vezetőedző szívéhez kedves csapat, a Honvéd érkezik szombaton Kisvárdára.

Megdobbanhat a szíve Dajka Lászlónak, hiszen csapatunk edzője az ellen a Honvéd ellen készítette fel a kisvárdaiakat, amelynek színeiben 1979 és 1988 között 231 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, onnan került be a válogatottba és öt bajnoki címet is nyert a színeiben.

„Szívemnek nagyon kedves a Honvéd, nagyon szép időszakot töltöttem el ott, remek csapat és nagyszerű társaság jött össze – nosztalgiázott Dajka László. – Az egy teljesen más világ, nem is érdemes összehasonlítani a mostanival. Azt szoktam mondani, ami tegnap elég volt, az holnap már kevés, és ez ránk is igaz, hiszen a Vidi elleni döntetlent semmiképpen nem kudarcként éltük meg, de még többet kell tennünk annak érdekében, hogy a Supka Attila keze alatt kiválóan teljesítő Honvéd ellen is legyen esélyünk a jó eredmény elérésére.”

A hétközi munkát színesítette a gyöngyösi kupameccs, amelyet úgy is magabiztosan nyert meg 4–0-ra a Várda, hogy már kimondottan a szombaton 17 órakor kezdődő fellépést tartotta szem előtt.

„Hazai pályán bátran kell futballoznunk, hittel és önbizalommal – folytatta Dajka László. – A Vidi elleni hibákat ki kell küszöbölnünk, de az akkor elért eredmény erőt adhat. Valami újdonsággal mindenképpen elő kell rukkolnunk, hogy pontot vagy pontokat tudjunk itthon tartani.”


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló