Álomszerű debütálás

2021-08-23 16:41:27
Kisvárda FC

A harmadik forduló válogatottjába és a kispadjára is jelöltek kisvárdai játékost.

Az eddig lejátszott négy fordulóból csak az elsőt játszották le egyetlen hétvége alatt, a másodikból és a negyedikből vannak elhalasztott meccsek a Ferencváros nemzetközi szereplése miatt.

A harmadik játéknapot a zalaegerszegi vihar törte ketté, de azóta befejezték a ZTE–Puskás Akadémia meccset (1–3), és a forduló válogatottját rendszeresen hirdető fórumok közül a csakfoci.hu közzé is tette a játéknap legjobb tizenegyét. Ez az a játéknap volt, amikor az MTK otthonában nyertünk 3–1-re.

A szakportál az álomcsapatba jelölte a két gólpasszt jegyző Matheus Leonit, és a kispadra ültette, magyarán a legjobb 12. játékosnak ítélte akkori újoncunkat, Czérna Eriket. A csakfoci.hu így értékelte két játékosunk beválogatását.

Matheus Leoni: „A most futó szezonban fordulóról fordulóra a várdaiak egyik legjobb játékosa, ezúttal két gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy csapata továbbra is százszázalékos maradjon.”

Czérna Erik: „Álomszerűen debütált a 18 éves labdarúgó, nagyon aktívan szállt be, több sikeres csele is volt és kiharcolt két pontrúgást, amik után két gólt szerzett a Kisvárda.”


A csakfoci.hu-nál így fest a 3. forduló válogatottja:


Azóta öt meccset lejátszottak a negyedik fordulóból is, de mivel a Puskás Akadémia–Ferencváros meccset január 26-ra halasztották, a játéknap legjobb tizenegyét vélhetően csak jövőre jelölik ki.


A borítófotón: Az MTK elleni meccsünk után Matheus Leoni (takarva) és Czérna Erik (jobbra) teljesítményét nemcsak Joao Janeiro ismerte el


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló