Álomszerű, ami történt

2021-02-01 12:16:56
Kisvárda FC

Első kisvárdaiként és a bajnokságban a negyedik játékosként vette be idegenben a Fradi kapuját.

Ő az első kisvárdai játékos, aki gólt szerzett a Ferencváros otthonában tétmeccsen.

És ő a negyedik futballista a mostani bajnokságban, aki a hazai pályán 19–4-es gólkülönbséggel rendelkező Fradi kapuját a saját otthonában be tudta venni.

„Nem hangzik rosszul – mondta Jelena Richárd, akire igazak a fenti állítások, hiszen a góljával értünk el 1–1-es döntetlent szombaton, a bajnoki címvédő otthonában. – A gólom előtti szögletet én harcoltam ki, a beívelésnél pedig az volt a feladatom, hogy Lazar Csirkovicsnak zárjak, ez olyan jól sikerült, hogy Ihor Haratin mellettem elesett, én pedig tisztán fejelhettem. A bajnokságban a harmadik, összességében pedig az első idegenbeli gólomat szereztem az NB I-ben, álomszerű, hogy éppen a Fradi otthonában. Az már túl szép lett volna, ha győztesen hagyjuk el a pályát, az egy pont is nagyon értékes. Édes volt, amikor a gólomat követően az egész csapat a nyakamban ünnepelt.”

A 23 éves csatár a házi góllövőlistán felzárkózott a háromgólosok eddigi triójához: Fernando Vianával, Jaroslav Navrátillal és Szlobodan Szimoviccsal együtt vezetik a rangsort. Támadónk a szombati meccsen volt először tagja a kezdőcsapatnak, és 119 percet töltött eddig a pályán a bajnokságban, vagyis a statisztika alapján kevesebb mint negyven percenként beveszi az ellenfelek kapuját.

„Örülök, ha csereként beállva is tudok segíteni a csapatnak, de az igazi az lenne, ha többet játszhatnék. Azon leszek, hogy bizonyítsam, lehet rám számítani a folytatásban is” – reménykedik Jelena Richárd.


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-01-28 17:00
OTP Bank Liga, 17. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mol Fehérvár FC
4-1
2-0
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Mol Aréna Sóstó
2022-11-13 13:30
OTP Bank Liga, 16. forduló