Álomszerű, ami történt

2021-02-01 12:16:56
Kisvárda FC

Első kisvárdaiként és a bajnokságban a negyedik játékosként vette be idegenben a Fradi kapuját.

Ő az első kisvárdai játékos, aki gólt szerzett a Ferencváros otthonában tétmeccsen.

És ő a negyedik futballista a mostani bajnokságban, aki a hazai pályán 19–4-es gólkülönbséggel rendelkező Fradi kapuját a saját otthonában be tudta venni.

„Nem hangzik rosszul – mondta Jelena Richárd, akire igazak a fenti állítások, hiszen a góljával értünk el 1–1-es döntetlent szombaton, a bajnoki címvédő otthonában. – A gólom előtti szögletet én harcoltam ki, a beívelésnél pedig az volt a feladatom, hogy Lazar Csirkovicsnak zárjak, ez olyan jól sikerült, hogy Ihor Haratin mellettem elesett, én pedig tisztán fejelhettem. A bajnokságban a harmadik, összességében pedig az első idegenbeli gólomat szereztem az NB I-ben, álomszerű, hogy éppen a Fradi otthonában. Az már túl szép lett volna, ha győztesen hagyjuk el a pályát, az egy pont is nagyon értékes. Édes volt, amikor a gólomat követően az egész csapat a nyakamban ünnepelt.”

A 23 éves csatár a házi góllövőlistán felzárkózott a háromgólosok eddigi triójához: Fernando Vianával, Jaroslav Navrátillal és Szlobodan Szimoviccsal együtt vezetik a rangsort. Támadónk a szombati meccsen volt először tagja a kezdőcsapatnak, és 119 percet töltött eddig a pályán a bajnokságban, vagyis a statisztika alapján kevesebb mint negyven percenként beveszi az ellenfelek kapuját.

„Örülök, ha csereként beállva is tudok segíteni a csapatnak, de az igazi az lenne, ha többet játszhatnék. Azon leszek, hogy bizonyítsam, lehet rám számítani a folytatásban is” – reménykedik Jelena Richárd.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló