Álmodjunk csak tovább!

2021-12-27 10:52:47
Kisvárda FC

Újabb fórumon kerültek be játékosaink az ősz válogatottjába.

Újabb fórumon kerültek be kisvárdai futballiszóták a 2021-es őszi szezon álomtizenegyébe. Olyan is, aki a korábban nyilvánosságra hozottakban nem, hiszen Lazar Csirkovics neve eddig nem szerepelt ezen a listán.

Az élvonalbeli mérkőzések közvetítési jogait birtokló M4 Sport viszont betette az ősz válogatottjába szerb belső védőnket, aki mellett balhátvédünk, Matheus Leoni is helyet kapott, igazolva, hogy posztján ő tekinthető a legjobbnak az OTP Bank Ligában.

Az M4 Sport álomtizenegye:

Játékosaink beválogatását így értékelték.

Lazar Csirkovics: „Szürke eminenciásként szépen végigrobotolja az idényt a Kisvárda szerb védője, mindössze egyetlen meccset mulasztott. De nemcsak a játékperceivel, teljesítményével is kiemelkedik az NB I mezőnyéből. A Ferencváros után a Csirkovics által menedzselt kisvárdai védelem engedte a legkevesebb lövést az ellenfeleknek, s kapta is a legkevesebb gólt – fordulónként egyet, ami nagyszerűnek mondható, s az idény meglepetéscsapatának egyik legfőbb erőssége.”

Matheus Leoni: „Elég keményen berúgta a szezon ajtaját, az első fordulóban akkora gólt vágott bal külsővel a Groupama Arénában, amekkorát nem szégyellt, augusztus legszebbjének is megválasztották. Ugyan a folytatásban a gólszerzésből visszavett, de bal oldali védőként nem is ez az elsődleges feladata. Nagyszerűen támogatja a Kisvárda gyors támadásait, és Csirkovicshoz hasonlóan a hátsó alakzatban is megbízható teljesítményt nyújt, szó szerint erőssége az Erős-csapatnak.”


A borítófotón: Matheus Leoni (balról a második) és Lazar Csirkovics (jobbra) újabb egyéni elismerésnek örülhet

Fotó: Móricz Csaba


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló