Akadémiai vezetőnk rangos elismerése

2019-03-07 18:30:17
Kisvárda FC

Díjat kapott Neumann Gábor, a Várda Labdarúgó Akadémia igazgatója.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei igazgatósága csütörtökön este tartotta díjátadó ünnepségét, amelyen a 2018-as esztendő legjobbjait jutalmazták, illetve aktívákat és labdarúgásban évtizedek óta dolgozó szakembereket is díjaztak.

A Várda Labdarúgó Akadémia igazgatója, Neumann Gábor rangos elismerésben részesült: ő kapta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Labdarúgásért – Dr. Szabolcsi József-díjat. Neumann Gábor kisvárdai szerepvállalása előtt évtizedekig dolgozott a nyíregyházi labdarúgásban, edzőként, vezetőként, utánpótlás-szakágvezetőként, akadémiai igazgatóként. A 2000-es évek elején utánpótlásedzőként a magyar korosztályos válogatottak mellett is dolgozott, sőt, 2007-ben, Várhidi Péter szövetségi kapitány mellett tagja volt a felnőtt válogatott szakmai stábjának is. Ő volt az első önálló nyíregyházi futballklub, az NYFC első elnöke, az NB II-es szekció alelnökeként pedig másfél évig az MLSZ elnökségi tagjaként is dolgozott.

Neumann Gábornak gratulálunk, munkájához további sok sikert és jó egészséget kívánunk!


A fotón: A díjazottak között a két korábbi harcostárs, Neumann Gábor (elöl, középen) és az év csapatának választott Ibrány SE edzője, Madalina György (jobbra)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló