A visszavágás vágyával

2022-12-02 11:53:10
VLA

Az egyik legnagyobb presztízsű mérkőzés vár a legkisebbekre. BEHARANGOZÓ

Az élvonalban szereplő utánpótlás-csapataink közül a legkisebbek számára még két mérkőzés maradt hátra ebben az évben, ezek közül a szombati az egyik legnagyobb presztízsű, hiszen U13-as és U12-es legénységünk Diósgyőrbe utazik. A visszavágás reményében és vágyával, hiszen a bajnokság első körében miskolci sikerek születtek Kisvárdán.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 13. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Diósgyőri VTK–Várda LA

Deák Béla: – A bajnoki hajrára elérkeztünk a legfontosabb mérkőzésünkhöz. Több szempontból is szeretnénk visszavágni, ugyanis a DVTK vette el a hazai veretlenségünket hosszú idő után, így dolgozik a srácokban a visszavágás vágya. Részben kiegészültünk, és bizakodva várom ezt a nagyon-nagyon fontos mérkőzést, amin csak maximális koncentrációval és fegyelmezett taktikai magatartással lehetünk sikeresek.MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 13. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Diósgyőri VTK–Várda LA

Oláh Levente: – A bajnokság egyik legjobb csapatához látogatunk, ezért jó mérkőzésre van kilátás. Az előző találkozó alkalmával, ha játékban nem is, de eredményességben felülmúlt minket az ellenfelünk. Ezen szeretnénk javítani, de tudjuk, hogy ez nem lesz egyszerű feladat. Az elmúlt hetekben jó formát mutatott a csapat, remélem ez most sem lesz másképp. Bízom benne, hogy a játékosok ki tudják hozni magukból a maximumot, mert csak ebben az esetben érhetjük el a célunkat. Márpedig a célunk nem más, minthogy győztesen hagyjuk el a mérkőzés után a játékteret.


A borítófotón: A Mezőkövesd elleni győzelmek után most nehezebb feladat vár csapatainkra

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Tiszakécskei LC
0-3
0-0
Kisvárda Master Good
Tiszakécske, Városi Sportcentrum
2024-02-28 18:00
Mol Magyar Kupa, nyolcaddöntő