A versenyszellem javított hangulaton

2021-02-22 16:08:58
Kisvárda FC

Átköltözött a csapat Bükre, ahol hétfőn délután edzett is egyet a keret.

Regeneráló és hangulatjavító edzésen vettek részt játékosaink azok után, hogy hétfőn áttették székhelyüket Bükre. A paksi bajnoki előtti és utáni éjszakát az atomvároshoz közeli Bikácson töltötték játékosaink és a stáb tagjai, és mivel szerdán Szombathelyen játszik kupameccset, nem utazott haza, hiszen a hétfő hajnali megérkezést követően kedden máris indulhatott volna vissza a vasi városba. Így lesz majd a szerdai kupa- és szombati budafoki meccs között is, úgyhogy összességében több mint egy hetet lesz távol a csapatunk.

Maradva a hétfő délutáni edzésnél, a szebb napokat megélt, az NB II-ben is megfordult Büki TK létesítményében, kiváló minőségű füves edzőpályán, ragyogó időben tartott gyakorlást a játékosoknak a szakmai stáb, amely két részre osztotta a keretet. A vasárnapi meccsen egy félidőnél többet játszók számára az átmozgatáson volt a hangsúly, a többiek nagyobb terhelést kaptak. A hangulat a paksi vereség következtében nem az igazi, de az edzésvégi támadásbefejezés-gyakorlás alatt a versenyszellem már jobb kedvre derítette az abban résztvevőket. A játékot vezénylő Erős Gábor assztisztensedző végül salamoni módon döntetlent hirdetett az élen: a beadásai közül ötöt-ötöt értékesítő Driton Camaj és Lazar Zlicsics örülhetett a végén.

Mi másban bízhatunk, mint abban, hogy nekik és társaiknak immár bajnoki, avagy a szerdai kupameccsen is elsül végre a lábuk!


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló