A Vasas ellen is nyernének

2021-09-24 11:37:18
VLA

Szombaton páélyára lépő utánpótláscsapataink közül csak az U14-esek játszanak itthon – BEHARANGOZÓ.

A Várda LA korosztályos csapatai közül szombaton öt lép pályára, de csak a két idegenbeli győzelemmel hazatérő U14-esek szerepelnek itthoni környezetben.


MLSZ ORSZÁGOS U19 ALAPCSOPORT, 5. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Békéscsaba 1912 Előre SE (8.)–Várda LA (5.)

Gerliczki Máté, a VLA edzője: – A héten megnéztük a Pécs elleni hibákat, amelyek tipikusak, gyakran előfordulnak és nehezen tudjuk javítani őket. Az a fő cél, hogy ezeket felismerjék a srácok, és akkor egyénileg és csapatként is előreléphetünk. A Pécs elleni bajnoki is három háromra végződött, miként a Békéscsabán játszott nyári edzőmeccs is, abból kiindulva jó ellenféllel találkozunk, és biztos, hogy jó meccset játszunk. A cél az, hogy minél több sikerélménnyel gazdagodjunk, és fejlődjenek a játékosok hétről hétre. Ha ezt látjuk, akkor elégedettek lehetünk, de emellett természetesen nyerni sokkal jobb, mint nem nyerni.


MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT CSOPORT, 5. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Bp. Honvéd-MFA (9.)–Várda LA (7.)

Szabó Balázs, a VLA edzője: – Az egyik legjobb csapattal találkozunk, nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, mert a Honvéd futballistái fizikálisan is a mezőny fölé nőnek. Sajnos van néhány sérült játékosunk, de ilyenkor szoktam azt mondani, hogy aki ezáltal csapatba kerül, annak élnie kell tudni a lehetőséggel. Ebben az összetételben is arra törekszünk majd, hogy pontot vagy pontokat tudjunk szerezni.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 5. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA (6.)–Vasas Kubala Akadémia (2.)

Oláh Levente, a VLA edzője: – Két győztes idegenbeli mérkőzés után szeretnénk hazai pályán is győzelmet ünnepelni, de tudjuk, hogy nagyon nehéz mérkőzésre számíthatunk, mivel ellenfelünk jó formának örvend. Ha mindenki a tudásának megfelelő teljesítményt nyújtja, bízhatunk az eredményes szereplésben.


MLSZ ORSZÁGOS U13, 4. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Diósgyőri VTK (1.)–Várda LA (4.)

Törtei Tamás, a VLA edzője: – Továbbra is küzdünk a betegekkel és sérültekkel, de azért létszámban annyian voltunk a héten, hogy minőségi edzéseket tudjunk csinálni. Nagyobb hangsúlyt fektettünk az oktatásra, azon belül a labdavesztés utáni átmenetekre. Ismét jó csapat otthonába látogatunk, ha ugyanazt a teljesítményt nyújtjuk, mint Debrecenben, akkor nem lesz hiányérzetem.


MLSZ ORSZÁGOS U12, 4. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Diósgyőri VTK (2.)–Várda LA (3.)

Deák Béla, a VLA edzője: – Nagyszerű mérkőzésre számitok, ugyanis a legutóbbi találkozásunk alkalmával nagyon színvonalas és fordulatos mérkőzésen sikerült legyőzni a DVTK-t. Nyilván fűti őket a visszavágás vágya, de egyértelmű szándékunk továbbra is jó játékkal elhozni a három pontot Miskolcról.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló