A várva várt visszatérés

2018-09-08 08:38:15
Kisvárda FC

Ha nem is az NB I-ben, de a megye egyes csapatban újra pályára léphet hat héttel ezelőtt megsérült védőnk.

Az első kerethez tartozó játékosok számára általában nem jelent jót, ha a klub második számú gárdájában kell pályára lépnie. A kisvárdaiak védője, Izing Martin azonban örül a lehetőségnek, hogy szombaton a megyei I. osztályban játszhat, hiszen ez azt jelenti számára, hogy a Honvéd elleni bajnokin elszenvedett térdsérülése után hat héttel szerepelhet újra, és megnyílhat az út a számára, hogy újra az NB I-be is visszatérjen. A 26 éves védő felnőtt bajnokságban még sosem játszott NB II-es szint alatt, így ezért is kíváncsian várja a vásárosnaményi fellépést.

Merthogy Erős Gábor legénysége, a Kisvárda Master Good II szombaton 16 órától a beregi városban játszik. A veretlenségüket a múlt héten a Nyírgyulaj ellen hazai pályán elveszítő (0–1) várdaiak hét ponttal a hetedik, a naményiak négy egységgel a tizedik helyen várják a mérkőzést.

„Nem csap be minket a Vásárosnamény jelenlegi helyezése, annál sokkal jobb csapatnál tartom, mint ahol most áll. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok” – nyilatkozta a mérkőzést megelőzően Erős Gábor.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló