A Várkertben játszik a Nyíregyháza

2023-05-19 06:44:08
Kisvárda FC

Vasárnap este villanyfényes meccse lép pályára a megyeszékhely csapata Kisvárdán. A belépés ingyenes.

A Merkantil Bank Liga, vagyis az NB II-es bajnokság utolsó, 38. fordulójának mérkőzését Kisvárdán, a Várkerti Stadionban játssza a Nyíregyháza Spartacus. A megyeszékhely csapata albérletbe kényszerült a 2022-2023-as idényben is, miután az új stadionja még épül. A Szparinak ebben a bajnokságban volt már az ideiglenes otthona Sényő és Balmazújváros is, utóbbi az egyik helyszíne a héten kezdődött U17-es Európa-bajnokságnak, így ezen a hétvégén nem szerepelhet ott.

A nyíregyházi és a Várkerti Stadiont üzemeltető klubunk megegyezésének köszönhetően vasárnap 19.45-től Kisvárdán rendezik a Spartacus–Szeged-Csanág Grosics Akadémia mérkőzést. A tét a nyíregyháziak számára az, hogy elkerülik-e a közvetlen kiesést, és megőrzik-e az osztályozó helyezésüket. A villanyfényes mérkőzésre a rendező nyíregyházi klub ingyenessé tette a belépést, de regisztrációs jegyet fel kell venniük a szurkolóknak – ezt a vendégpénzárban tehetik meg. A mérkőzésre az A jelű szektorokat nyitják meg, helyfoglalás érkezés sorrendjében.

Május 21-én nem ez lesz az egyedüli mérkőzés a Várkertben, hiszen a Kisvárda Master Good II ugyancsak vasárnap játssza utolsó bajnoki mérkőzését az NB III-ban – a 11 órakor a Vár utca felőli pályán kezdődő mérkőzésen a Hajdúszoboszló lesz az ellenfele.


next match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló