A várdai edzők örülhettek

2019-03-03 15:26:31
Kisvárda FC

Most is 3–1-es eredmény született a megye egyes meccsen, csak most nem ide.

A tavaszi második fordulóban a második helyezett Mándok vendége volt a Kisvárda Master Good II. Hazai oldalon két olyan játékos szerepelt, aki a Várda Labdarúgó Akadémián edzősködik: a kapus Csáki Tamás a kisebb korosztályok kapusedzője, a korábbi 46-szoros válogatott, a napokban a negyvenedik születésnapját ünneplő Bodnár László pedig az U17-es csapat másodedzője.

Ezen a mérkőzésen ők, no meg a korábbi kisvárdai futballisták, Ari Attila, Hidi Norbert, Dallos László, Szabó Tamás és Ivan Vezdel örülhettek, hiszen a Mándok nyert 3–1-re. Fájdalomdíj, hogy 3–0-s hazai vezetésnél a meccs legszebb gólját Matija Misic szerezte, félfordulatból leadott kapáslövéssel.


TISZÁNTÚLI TAKARÉK MEGYEI I. OSZTÁLY: 17. FORDULÓ

MÁNDOK VSE–KISVÁRDA MASTER GOOD II 3–1 (2–0)

Mándok, 200 néző, v.: Király A. Kisvárda II: Odincov – Hej, Elek Á., Rjasko (Barta Á.), Országos, Melnik, Atamasz, Misic, Kovácsréti, Ötvös Sz., Negrut. Edző: Erős Gábor.

Gól: Vezdel, Rjasko (öngól), Baglyos, illetve Misic.

Erős Gábor: – Azt kell mondjam, szinte minden csapatrészben fölénk nőtt ellenfelünk, amely így teljesen megérdemelten nyert. Levonjuk a következtetést a látottakból, és készülünk a következő találkozóra.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló