A válogatottban és a dobogón

2020-12-09 08:53:35
Kisvárda FC

Kapusunk felkerült a forduló legnagyobb védéseinek listájára is.

A csakfoci.hu szakportálon bekerült a forduló válogatottjába Dombó Dávid. Kapusunk a legutóbbi két bajnokin nem kapott gólt, és a Puskás Akadémia elleni szombati mérkőzésen több nagy védéssel járult hozzá a pontszerzéshez. Ezek közül az egyik, a találkozó 10. percében, Yoell Van Nieff távolról leadott, megpattanó labdája utáni hárítása bekerült az MLSZ Youtube-csatornáján közzétett top hármas védések közé, ahol egész pontosan a második helyen zárt.

A csakfoci.hu szövegesen így értékelte Dombó Dávid beválogatását: „Már a 10. percben bemutatott egy nagy bravúrt Van Nieff életerős lövésénél. Remekül együtt élt a játékkal, a második félidőben több jó kimozdulása is volt és végül kapott gól nélkül hozta le a meccset.”

A mérkőzéseket elemző InStat-rendszerben ezúttal a szabálytalanságok kategóriában található kisvárdai játékos az élmezőnyben: az elszenvedett faultok kategóriájában Lucas holtversenyes negyedik lett négy ellene elkövetett szabálytalansággal, míg a fordulóban a legtöbbször Sassá szabálytalankodott, ő 7-es értékkel végzett az „élen”.

MLSZ top 3 védés a 13. fordulóban:



Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló