A válogatott tizenkettedik embere

2020-02-17 19:18:18
Kisvárda FC

Gólszerző játékosunkat választották meg a forduló legjobb cseréjének.

Leginkább kosárlabdában tartják számon a legértékesebb teljesítménnyel előrukkoló cseréket, vagyis a legjobb hatodik játékosokat. Gosztonyi Andrástól nem áll messze a kosárlabdázás, minthogy 16 éves koráig párhuzamosan űzte együtt a jelenlegi sportágával, így tudja értékelni, hogy a csakfoci.hu portál őt jelölte a 21. forduló válogatottjában a legjobb cserének. Ehhez az kellett, hogy a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen a 71. percben pályára lépő játékosunk a 83. percben megszerezze a Kisvárda Master Good szépítő gólját, kialakítva a 3–1-es végeredményt.

„Kiváló cserének bizonyult. A 70. percben állt be (amúgy a 71.-ben…), majd bő tíz perccel később 14 méterről lőtt a felcsúti kapuba” – jellemezte játékosunk teljesítményét a szakportál.

A 21. forduló válogatottja így néz ki a csakfocinál: Tujvel (Bp. Honvéd) – Sesztakov (Diósgyőr), Otigba (Ferencváros), Pillár (Mezőkövesd) – Zubkov (Ferencváros), Besirovic (Mezőkövesd), Nagy D. (Mezőkövesd), Kiss T. (Diósgyőr), Gyurcsó (Puskás Akadémia) – Radó (Zalaegerszeg), Lanzafame (Bp. Honvéd)

A forduló cseréje: Gosztonyi (Kisvárda Master Good). A forduló vezetőedzője: Szerhij Rebrov (Ferencváros).


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló