A tökéletes eredmény

2021-08-29 16:29:46
Kisvárda FC

A jubileuma kapcsán a szombati meccs előtt köszöntött kapusunk ebben a bajnokságban most először nem kapott gólt.

Tizedik kisvárdai játékosként, de első kapusként érte el az 50. NB I-es mérkőzést Dombó Dávid. Kapusunk még az előző fordulóban, a Fehérvár otthonában jubilált, ebből az alkalomból köszöntötte őt, és adott át emlékplakettet neki Révész Attila sportigazgató a Mezőkövesd elleni szombati hazai mérkőzés (2–0) előtt.

„Érdekes, hogy a kisvárdai színekben játszott első NB I-es meccsem is a Mezőkövesd elleni volt, és most, amikor a jubileum alkalmából köszöntöttek, akkor is korábbi csapatom ellen léptünk pályára – mutatott rá Dombó Dávid. – Most már egyértelműen a Kisvárda az a csapat, amelynek a színeiben a legtöbb NB I-es meccsemet játszottam, erre joggal lehetek büszke, főleg annak ismeretében, hogy tavaly téli idekerülésem óta alig hagytam ki néhány meccset. A bajnokságot jól kezdtük, ha győzünk, akkor az sem bosszant különösebben, ha gólt kapok, de a szombati volt a tökéletes eredmény, úgy nyertünk, hogy gólt sem kaptunk.”

Dombó Dávid mindenkit megnyugtatott, az első félidei ápolásának nincs különösebb következménye. Ütést kapott a szeme környékére, érezte, hogy kicsit be van dagadva a szémhéja, de nem lett annyira „szélesvásznú” a kép, hogy ne tudta volna folytatni a mérkőzést, és ne tudna készülni a 52. NB I-es kisvárdai meccsére.


A borítófotón: Dombó Dávid Révész Attila sportigazgatótól vette át a jubileumra készített emlékplakettet

Fotó: Móricz Csaba


next match
Kisvárda Master Good
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-04-01 13:00
OTP Bank Liga, 25. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-1
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2023-03-18 14:05
OTP Bank Liga, 24. forduló