A tizennegyedik találkozás

2022-02-10 21:09:43
Kisvárda FC

Megerősíti vezető helyét a nekünk dirigált meccsek számával, de jó lenne most már nyerni is „vele” – ez eddig sem rajta múlott.

Tizenhárom meccsével eddig is ő vezetett nekünk a legtöbbször az NB I-ben, Berke Balázs pedig péntek este tovább növeli az előnyét, hiszen ő dirigálja majd az Újpest elleni idegenbeli mérkőzésünket. A lila-fehéreknek 17. alkalommal vezet, a lilák legutóbbi hazai bajnokiján, a Ferencváros ellen is ő fújta a sípot.

A 37 éves, jubileumi, 125. NB I-es meccsére készülő spori (a százas mérföldkövet is a mi meccsünkön, a tavaly január 30-i Ferencváros ellen idegenben 1–1-re végződött összecsapáson érte el) ebben a párosításban még nem fújta a sípot. A kisvárdai érintettségű meccseit két 1–1-es döntetlen fogja közre, hiszen 2018. decemberében a Diósgyőr elleni első találkozásunk és a tavalyi évzáró, a Puskás Akadémia elleni hazai rangadó is ilyen eredményt hozott. Meccset még nem tudtunk vele nyerni, eddig öt döntetlen és nyolc vereség a mérlegünk az általa vezetett mérkőzéseken.

Tizenegyest egyet ítélt a javunkra (épp a legutóbbi, Puskás Akadémia elleni meccsen), négyet ellenünk. Egy játékost állított ki a Kisvárdából (Pavlo Lukjancsukot a nekünk vezetett első meccsén, Diósgyőrben), kettőt az ellenfelekből. A sárga lapot 46-szor mutatta fel kisvárdai játékosnak vagy stábtagnak, 26-szor az ellenfeleknek, vagyis a mi meccseinken átlagban több mint öt és félszer figyelmeztetett.

Ebben a bajnokságban eddig háromszor vezetett nekünk: Fehérváron kikaptunk 2–1-re, Pakson (2–2) és a Puskás Akadémia ellen hazai pályán (1–1) döntetlent játszottunk.


OTP BANK LIGA: 20. FORDULÓ

ÚJPEST FC (11.)–KISVÁRDA MASTER GOOD (3.)

Szusza Ferenc Stadion, péntek, 20.00

Vezeti: Berke Balázs (Bornemissza Norbert, Márkus Tamás – tartalékjátékvezető: Farkas Ádám)


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló