A tizenhatoson kívülről is képes betalálni

2021-07-13 00:30:06
Kisvárda FC

A Rosztov ellen duplázó támadónk szerencsésnek érzi magát, hogy ilyen szituációkból volt képes gólt szerezni.

Először kapott lehetőséget első csapatunk kezdő tizenegyében Jasmin Mesanovic, aki két góllal vette ki a részét az orosz FC Rosztov hétfői 2–1-es legyőzéséből. Újonnan szerződtetett bosnyák támadónk az első félidei két gólunkat szerezte.

„Jól érzem magam a csapatnál, amelynek színeiben nehéz mérkőzést játszottunk hétfőn ­– mondta a lefújást követően Jasmin Mesanovic. – Jól néztünk ki a pályán, kompakt csapat voltunk, kihasználtuk azokat a lehetőségetek, amelyek előttünk adódtak. Boldog vagyok.”

Valljuk be, Mesanovic góljai nem arról lesznek híresek, hogy megdőltek vele a távolsági rekordok, no de az előző bajnokságban épp az ilyen stílusú támadókat hiányoltuk, akik képesek lecsapni a lehetőségre. Ez lesz rá a jellemző a hónap végén induló NB I-es sorozatban?

„Örülök, hogy ilyen szituációkból találtam be, és igen, azt gondolom, ilyen típusú csatár vagyok, aki lecsap az adódó esélyekre – vallott színt a bosnyák támadó. – Szeretem kiharcolni, ha hibáznak a belső védők vagy a kapusok, de az sem áll messze tőlem, ha a tizenhatoson kívülről kell gólt szereznem. Szerencsés vagyok, hogy a Rosztov ellen ilyen gólokat szereztem, de bízom benne, hogy a kisvárdai szurkolók azt az oldalamat is megismerik, amikor a tizenhatoson kívülről kel betalálnom.”


A borítófotón: Jasmin Mesanovic (jobbra) nem volt rest kihasználni a kapus és a védelem hibáit


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-3
4-0
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-05-12 14:15
OTP Bank Liga, 32. forduló