A tavaszi veretlen a nyeretlennel

2022-03-19 15:07:17
Kisvárda FC

Vasárnap Jászberényben lép pályára NB III-as tartalékcsapatunk. BEHARANGOZÓ

Évek óta az NB III meghatározó tagja a Jászberényi FC, tartalékcsapatunk vasárnapi ellenfele a harmadosztály Keleti csoportjában. A jászságiak számára azonban a tavasz nehezen indult, öt forduló során mindössze egy pontot szereztek, ezzel szemben csapatunk mérlege ugyanennyi fellépésen kilenc pont. Vagyis, az idei nyeretlen fogadja a 2022-es veretlent.

„Minden bizonnyal arra törekszik majd a Jászberény, hogy az eddigi szereplésén hazai pályán javítani tudjon – vetítette előre Kocsis János, a Kisvárda Master Good II edzője. – Amúgy is nehéz eredményesen futballozni az otthonukban, most különösen az lesz. Jól ismerjük a stílusukat, abból kifolyólag kemény és harcos mérkőzésre lehet számítani. Szeretnénk elkerülni azokat a hibákat, amelyeket az elmúlt két mérkőzésen elkövettünk, és nemcsak megszerezni a vezetést, hanem adott esetben növelni az előnyt, nem a végére hagyva a döntést, és persze három pontot szerezni idegenben.”


NB III KELETI CSOPORT: 26. FORDULÓ

JÁSZBERÉNYI FC (11.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (6.)

Jászberény, Városi Stadion, vasárnap, 14.00

Vezeti: Altorjay Áron Gellért (Schweighardt Dániel, Pogonyi Ferenc)


A borítófotón: Szeptemberben, hazai pályán 2–0-s győzelemben lehetett része Bíró Rolandnak (jobbra) és Sikorszki Bencének (hátul) a Jászberény ellen

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló