A tavasz mérkőzését játsszuk

2021-05-07 14:36:19
Kisvárda FC

A feljutásra még esélyes BVSC-t fogadja a tavasszal szintén jól szereplő tartalékcsapatunk – BEHARANGOZÓ.

Ha a hatodik helyezett fogadja a másodikat – már önmagában az is rangadó. De ha ehhez hozzátesszük, hogy a tavaszi eredmények alapján a második látja vendégül az éllovast, akkor bizony egyenesen az idény rangadójáról beszélünk.

Vagyis a szombati Kisvárda Master Good II–BVSC-Zugló mérkőzésnek különös a felhangja, remek összecsapásra van kilátás. Míg az élvonalban megnyílnak a kapuk, NB III-as csapatunk ezúttal is zárt kapuk mögött lép pályára. És azért szombaton, mert NB I-es csapatunk évzáró bajnokiját vasárnapra írták ki, a két meccset pedig egyazon időben nem lehet megrendezni.

„A szerzett pontok alapján a tavaszi listavezetőt fogadjuk, és ellenfelünknek matematikailag még van esélye a feljutást jelentő bajnoki cím megszerzésére is – mutatott rá a szombati meccs jelentőségére Kocsis János, tartalékcsapatunk edzője. – Az ősszel idegenben sikerült legyőznünk a fővárosiakat, ez az ő revansvágyukat erősítheti, mi pedig meríthetünk belőle önbizalmat. Talán azért is sikerült őket idegenben felülmúlnunk, mert a stílusunk nem nagyon fekszik nekik, és ezt erősítette meg az elemzés, amit az ellenfél meccseinek felvételei alapján készítettünk. Mi is jól szerepelünk tavasszal, az idei tabellán a második helyen állunk, ez önbizalmat kell, hogy adjon a mérkőzésre. Nem is kérdés, hazai környezetben mindenféleképpen szeretnénk megszerezni a három pontot.”


NB III KELETI CSOPORT: 34. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (6.)–BVSC-ZUGLÓ (2.)

Várkerti Sporttelep, szombat, 17.30 (zárt kapuk mögött)

Vezeti: Kátai Gábor (Skover Péter, Elek Balázs)


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló