A tavalyi bajnok és a Fradi

2022-04-26 11:27:43
VLA

Két utánpótláscsapatunk pótol korábbról elmaradt bajnoki mérkőzéseket. BEHARANGOZÓ

A Várda LA két csapata lép pályára szerdán korábbról elhalasztott bajnoki mérkőzéseket pótolandó. Egyikükre sem vár könnyű feladat, hiszen amíg az U16-osok a tavalyi bajnok Puskás Akadémiát fogadják, addig az U14-esek a Ferencváros otthonába látogatnak.


MLSZ ORSZÁGOS U16 A CSOPORT, 6. FORDULÓ

Szerda, 14.00: Várda LA (3.)–Puskás Akadémia FC (2.)

Belényesi Miklós, a VLA edzője: – A tavalyi bajnokcsapatot fogadjuk, amely idén szintén az aranyérem legnagyobb esélyese, ezzel el is mondtam mindent a szerdai ellenfélről. Nincs nagyobb motivációs tényező annál, hogy legyőzzünk egy ilyen erős riválist, és itthon tartsuk a három pontot. Ezzel tartozunk magunknak is, hogy lássuk, mennyit fejlődtünk a múltkori mérkőzéshez képest. Mindig nagy iramú, taktikus mérkőzéseket játszunk a Puskással, ez szerdán se lesz másként, a fordulópontokból jól kell kijönnünk és akkor meglesz a győzelem.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 21. FORDULÓ

Szerda, 14.00: Ferencváros (6.)–Várda LA (9.)

Törtei Tamás, a VLA edzője: – Az olaszországi torna után az Illés Akadémia ellen látható volt a srácokon egyfajra fizikális és mentális fáradtság, ez abban mutatkozott meg, hogy olyan hibákat követtünk el, és olyanokból kaptunk gólokat, ami eddig nem volt jellemző a csapatra. Két edzésünk volt rá. hogy rendbe rakjuk a fejeket és felkészítsük a játékosokat a Ferencváros elleni bajnokira, amit – nagyon remélem –, hogy számunkra pozitív eredménnyel tudunk abszolválni. Vannak új igazolásaink, négy munkácsi játékosnak megjött a játékengedélye, megpróbáljuk őket szép lassan beépíteni a csapatba, az első lépést már szerdán megtehetjük.


A borítófotón: A pénteki Vasas elleni döntetlen után Ésik Ákos (balra) és U16-os csapatunk a Puskás Akadémia ellen mutathatja meg tudását

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-3
4-0
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-05-12 14:15
OTP Bank Liga, 32. forduló