A szombati helyszínről is ismerjük

2019-11-01 19:07:22
Kisvárda FC

Eddig kétszer vezetett nekünk a Vidi otthonában, szombaton másodszor dirigál majd Diósgyőrben.

A 79. mérkőzését vezeti az NB I-ben szombaton Berke Balázs, a negyediket a Kisvárda Master Goodnak. A már FIFA-minősítéssel rendelkező játékvezető munkáját szombaton Miskolcon oldalvonali asszisztensként Albert István és Medovarszki János, az alapvonalaknál Farkas Ádám és és Ducsai József, tartalékjátékvezetőként pedig Csatári Tibor segíti majd.

Berke Balázzsal az NB I-ben csaknem egy évvel ezelőtt találkoztunk először – éppen a diósgyőri mérkőzésünkön, 2018. december 8-án. Az akkor (is) 1–1-re végződött meccsen kiállította a kisvárdai Pavlo Lukjancsukot, az őt néhány perccel korábban letaroló Vernes Richárdot viszont nem, utóbbit végül a felvételek alapján tiltottak el.

Ezen kívül Berke Balázs még két székesfehérvári mérkőzésünket vezette 2019-ben: a március 2-it, amikor 2–1-re és az augusztus 31-it, amikor 3–0-ra kaptunk ki. Az eddigi három meccsen a piros lapos figyelmeztetést csak Lukjancsukkal szemben alkalmazta, tizenegyest sem nekünk, sem ellenfeleinknek nem fújt be. Játékosainknak kilenc, az ellenfél futballistáinak öt sárga lapot osztott ki ezeken a mérkőzéseken. A kisvárdai Cornel Enét mindhárom meccsen figyelmeztette – most aligha fogja, hiszen a védőnk sérült.


next match
Fehérvár FC
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Sóstói Stadion
2023-10-01 15:00
OTP Bank Liga, 8. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
1-0
1-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2023-09-24 19:41
OTP Bank Liga, 7. forduló