A szombat lesz a lényeg

2020-05-25 06:59:28
Kisvárda FC

Mint a Diósgyőr ellen mindig, az edzőmeccsen is történt „valami” Bohdan Melnikkel.

Bohdan Melnik rendre főszereplőé lép elő a Diósgyőr elleni mérkőzéseinken. A november 2-án játszott miskolci bajnokin ide és oda is adott egy gólpasszt, idén február 22-én, a Várkertben pedig az ő góljával vezettünk 2–0-ra – a vége 2–2 lett. A két csapat a 2019-2020-as szezonban játszott harmadik bajnokijára az utolsó fordulóig kell majd várni, de jobbhátvédünk a szombati edzőmeccsek első felvonásában is góllal jelentkezett – az ő találatával nyert a Kisvárda Master Good 1–0-ra.

„Szép akciót vezettünk, amelynek végén én is felzárkóztam a támadáshoz, majd a Gosztonyi Andrástól kapott labdát sikerült ballal a kapuba lőnöm – beszélt a góljáról Bohdan Melnik. – Nem az a lényeg, hogy ki szerzi a gólt, hanem az eredmény, és nem is ennek a meccsnek a kimenetele volt az elsődleges, hanem igazából a szombati, Újpest elleni meccsünket kell majd megnyernünk. Nagyon várjuk már, hogy újra bajnoki mérkőzésen lépjünk pályára.”

Ezek a meccsek zártkapusak lesznek, de az M4 Sport jóvoltából mind a nyolc bajnoki összecsapásunkat nyomon lehet majd követni. Sőt, a meccsek jelentős részét az egyik ukrán sportadó is műsorára tűzi, így ez pluszmotivációt jelenthet ukrán játékosaink számára.

„Örülök neki, hogy szülőhazámban is lehet majd látni a mérkőzéseinket. Pluszmotivációnak nem nevezném, de fontos, hogy ebben az időszakban a családtagjaim is élőben követhetik nyomon a játékomat” – mondta erre Bohdan Melnik.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló