A szép zárásban reménykednek

2022-05-28 14:13:07
Kisvárda FC

Ebben a bajnokságban a Tállya ellen lép utoljára pályára NB III-as csapatunk. BEHARANGOZÓ

Augusztus 1-jén kezdődött az NB III 2021-2022-es szezonja, amely kilenc hónap elteltével, vasárnap fejeződik be. A Kisvárda Master Good II a Tállya elleni hazai mérkőzésen fejezi be a szereplését, egyúttal ekkor vághat vissza a napra pontosan fél évvel ezelőtt elszenvedett 2–0-s idegenbeli vereségért.

„Úgy alakult a bajnoki hajrá, hogy a hatodik helyezéstől már nem végezhetünk előrébb, így nem sikerül megismételni az egy évvel ezelőtti szereplésünket, amikor hatvannyolc ponttal az ötödik helyen végeztünk – vont gyorsmérleget Kocsis János, tartalékcsapatunk edzője. – Most hatvankét pont van a nevünk mögött, ehhez adhatunk még hozzá hármat, és ha ez megtörténik, akkor igazán nem zárunk rossz bajnokságot. A hatodik hely megőrzése és a szép befejezés miatt is fontos, hogy jó eredményt érjünk el az utolsó fordulóban. Nem téveszt meg bennünket a tállyaiak utóbbi hetekben elért gyengébb eredménysora, ellenünk egyébként is mindig felszívják magukat, jó mérkőzéseket szoktunk velük játszani. Bízom benne, hogy ezúttal is így lesz, és győzelemmel zárjuk a bajnokságot.”

Az utolsó forduló mérkőzését is 500 forintos belépőjegy megváltása mellett lehet megtekinteni, a 14 éven aluliaknak és a 65 éven felülieknek nem kell fizetniük. Belépés a Vár utca felől.


NB III KELETI CSOPORT: 38. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (7.)–TÁLLYA KSE (19.)

Kisvárda, Várkerti Sporttelep, vasárnap, 17.00

Vezeti: Virág András Barnabás (Volentics Erik János, Gergely Márton)


A borítófotón: Czene Zalán (szemben) is tehet róla, hogy szép legyen a befejezés

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda Master Good
Zalaegerszeg, ZTE Aréna
2022-08-21 17:55
OTP Bank Liga, 4. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-1
0-1
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2022-08-14 18:00
OTP Bank Liga, 3. forduló