A szép befejezés a tét

2023-05-26 10:44:35
VLA

Az U19-esek és az U16-osok egyaránt az MTK-t fogadják, a kisebbek utolsó meccseiket játsszák. BEHARANGOZÓ

Két akadémiai csapatunk, az U15-ös és az U14-es számára szombaton befejeződik a bajnokság, mindkét korosztály szép tavaszi menetelés végére tehet a pontot a Szombathely és a Ferencváros ellen.

Felsőbb korosztályos csapataink még a hétvégi fellépésük után is versenyben maradnak, szombaton mindketten az MTK-t fogadják. Az U19-esek győzelem esetén visszaelőzhetik riválisukat a csoport élén, míg az U16-osok a dobogós pozíciójuk megszilárdításéért tehetnek újabb lépést.


MLSZ ORSZÁGOS U19 B CSOPORT (9-16. HELYÉRT), 13. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA (2.)–MTK Budapest (1.)

Csernijenko Ruszlan, a VLA edzője: – Jól futballozó csapat érkezik hozzánk, az MTK stílusát jól ismerjük, kombinatív módon építi fel a futballját. Azon leszünk, hogy a mi hazai pályánkon ne érvényesüljön az ő akaratuk, és megpróbálunk olyan teljesítményt nyújtani, mint ellenük idegenben. Ahhoz, hogy eredményesek tudjunk lenni, minden játékosnak száz százalékot kell nyújtania, ha egységesek tudunk lenni és kihasználjuk az adódó lehetőségeket, akkor itthon tartjuk a három pontot.


MLSZ ORSZÁGOS U16 A CSOPORT (1-8. HELYÉRT), 13. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Várda LA (3.)–MTK Budapest (7.)

Katona György, a VLA edzője:Kiváló teljesítményt nyújtottunk Diósgyőrben, amit terveztünk, azt taktikailag szinte maradéktalanul végrehajtották a srácok, ezért a szemnek is tetszetős előadást láthattunk. Ebben a szellemiségben kell pályára lépni a nagy utánpótlás múlttal rendelkező MTK ellen is, és akkor nagyon közel kerülhetünk a kitűzött célunkhoz.


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 22. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA (6.)–Illés Akadémia-Haladás (5.)

Törtei Tamás, a VLA edzője:Utolsó bajnoki mérkőzésünk következik. Ha itthon tartjuk a három pontot, egész jó tavaszt tudhatunk magunk mögött. Meleg lesz, mindenki fáradt. Mondtam a srácoknak, ilyenkor már okosan kell focizni. Fusson a labda és a harisnya. Csak az első részét értették a mondandómnak...MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 27. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Ferencváros (5.)–Várda LA (6.)

Márton István, a VLA edzője:Nem akarok közhelyeket pufogtatni, hogy utolsó meccs, meg Ferencváros, meg ilyenek... Az sem érdekel, hogy a héten többen voltak osztálykiránduláson, mint edzésen... Igaz, hogy az ellenfelünk műfűre kényszerít minket, de csak egy dolgot tudok elfogadni, hogy mindenki az utóbbi időben tapasztalt hozzáállást vigye ki a pályára és mindent tegyen meg a győzelem érdekében!


A borítófotón: A VLA U16-os csapata az MTK legyűrésével tehet újabb lépést céljai megvalósulása felé

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló