A soknál is több múlhat rajta

2022-04-05 13:01:10
VLA

Szerdán a bajnoki cím szempontjából fontos meccs vár az U17-esekre és az U15-ösök is pályára lépnek. BEHARANGOZÓ

Két utánpótláscsapatunk játszik szerdai mérkőzést. A Várda LA U17-es alakulata számára sok minden múlhat a Tarpa elleni hazai összecsapáson, ehhez elegendő a tabellára vetni egy pillantást: a mieink vezetik a táblázatot, de a vesztett pontok alapján az egy meccsel kevesebbet játszó, a VLA-tól mindössze egy ponttal kevesebbet gyűjtő szatmáriak állnak jobban. A tarpai meccset az ellenfél nyerte ősszel 1–0-ra, a visszavágás vágya mellett az első hely stabilizálása csapatunk számára a tét.

Mindeközben a kiemelt bajnokságban szereplő U15-ös legénységünk a Puskás Akadémia elleni idegenbeli győzelemtől felvértezve pótolja be az MTK otthonában korábbról elhalasztott mérkőzését.


MLSZ REGIONÁLIS U17 ÉSZAKKELET, 15. FORDULÓ

Szerda, 15.00: Várda LA (1.)–Tarpa SC (3.)

Révész Csaba, a VLA edzője: – Tisztában vagyunk a mérkőzés fontosságával, ennek megfelelően készülünk. Csapat és egyéni kvalitásokban is a legjobb formánkat kell a pályára vinnünk. Mentálisan és taktikai szempontból egyaránt jobbnak kell lennünk ellenfelünknél.MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 13. FORDULÓ

Szerda, 13.00: MTK Budapest (8.)–Várda LA (4.)

Katona György, a VLA edzője: – Nagy tradíciókkal rendelkező klubhoz látogatunk, amelynél kiemelkedő a képzés utánpótlás szinten. Technikás, labdaügyes játékosok alkotják ellenfelünk sorait, amelynél leginkább a labdabirtoklásra törekednek. A mi játékunkra inkább a direkt jelleg volt jellemző a hétvégén, ennél bátrabban kell majd játszanunk, támadást építenünk. Ha ezek mellett megmarad az a küzdeni tudás és szenvedély, ami az utóbbi időben látható a csapaton, akkor biztos vagyok benne, hogy jó eredményt fogunk elérni. Ez a cél!


A borítófotón: Egy biztos, U17-es csapatunknak a legutóbbi, orosi mérkőzéséhez képest nehezebb dolga lesz


Latest match
Kecskeméti TE
1-0
0-0
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2023-05-26 18:15
OTP Bank Liga, 33. forduló