A sérülések kezelésének protokollja

2020-03-24 14:59:51
VLA

Így dolgozik ezekben a napokban az egészségügyi részlegünk.

Az addig rendben van, hogy az utánpótláskorú játékosok az edzőik által kiadott egyéni edzésterv szerint haladnak, de vajon miként kell eljárniuk ezekben a napokban a sérüléssel bajlódó labdarúgóinknak.

„A sérülések jelentésének, ellátásának és a rehabilitációnak megvan az írásban lefektetett protokollja – árulta el Somodi László teljesítményigazgató, a Várda LA tudományos csoportjának vezetője. – A mostani helyzet kicsit különlegesebb, de annyiban nem, hogy az esetleges sérüléseket most is jelentenie kell a játékosoknak az edzők felé, az edzőnek pedig az egészségügyi személyzet felé. A sérültek az előre egyeztetett időpontban kapnak ellátást a rehabilitációs részlegünknél, ami vagy gyógytornából vagy kezelésből áll. A most kialakult helyzetben egyszerre csak egy játékos tartózkodhat a a rehabilitációs központunkban. Amennyiben a gyógytornászok egy adott sportolónál befejezték a feladatukat, onnantól kezdve az erőnléti edzők irányítják a játékos felkészülésének irányítását.”

Ennél a részlegnél tehát különösen fontos a pontosság és a fegyelem, a kialakult helyzetben pedig fokozottan igaz mindez.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-04-14 17:30
Mol Magyar Kupa, elődöntő
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Mezőkövesd Zsóry FC
0-1
0-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2021-04-09 20:00
OTP Bank Liga, 28. forduló
Master Good
Kiemelt támogatónk