A ráadás is jól sikerült

2018-11-14 06:55:38
VLA

Utánpótláshíradó: Az őszi szezont már befejező U13-as csapatunk a szezonvégi minitornán is remekelt.

Az I. osztályú U13-as bajnokságban szereplő Várda LA csapata számára már véget ért az őszi szezon, a csapat az északkeleti csoportban az élen zárt. A holtidő áthidalására hármas tornát szerveztek, amelyen a Nyíregyháza Spartacus és a Békéscsaba volt a vendég a Várkertben.


Eredmények

Várda LA–Nyíregyháza Spartacus FC 2–0 (1–0)

Gól: Scsadej 2

Várda LA–Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 3–0 (3–0)

Gól: Ésik, Kereszti, Babják

A VLA csapatának tagjai: Révész, Ruszin, Juhász, Veress, Rózsa, Kovács K., Racskó, Dócs, Babják, Kozyk, Scsadej, Kereszti, Ésik, Béres, Kőrizs, Gégény, Tenkach.

Edzők: Oláh Dávid, Szabó Mihály.

Oláh Dávid vezetőedző: – Az utolsó őszi bajnoki mérkőzésünket követően igyekszünk megfelelő színvonalú edzőmérkőzéseket lekötni a csapat számára, így jött az ötlete ennek a hármas tornának is. Nagyon hasznos volt számunkra, hiszen egy nap alatt két jó ellenféllel is játszhattunk. A nyíregyháziakkal másodjára találkoztunk az ősz folyamán, örülök neki, hogy ismét sikerült győzedelmeskednünk. A békéscsabai csapat ismeretlen volt számunkra, ők is vezetik a bajnokságot a saját csoportjukban, így nagyon kíváncsian vártam a találkozót. Nem kellett csalódnom a srácokban, hiszen nagyszerű játékkal sikerült meggyőző győzelmet aratnunk. A mutatott játékot és a játékosok mentalitását pedig az eredménynél is fontosabbnak tartom.


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-01-28 14:30
OTP Bank Liga, 17. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mol Fehérvár FC
4-1
2-0
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Mol Aréna Sóstó
2022-11-13 13:30
OTP Bank Liga, 16. forduló