A presztízs is jelen lesz a rajtnál

2022-09-02 15:29:10
VLA

A nyitány érdekes meccseket, rangadókat is tartogat korosztályos csapataink számára. BEHARANGOZÓ

Azok után, hogy pénteken U16-os csapatunk a Diósgyőr elleni 3–1-es győzelemmel megnyitotta az utánpótlásidényt, szombaton újabb öt csapatunk lép pályára a legmagasabb osztályban (az U15-ösök Puskás Akadémia elleni mérkőzését a felcsútiak kérésére elhalasztották). A nyitány kapcsán abban szinte minden edzőnk egyetért, hogy nagyon várták már, és egyesekre máris rangadók várnak. Az U17-esekre feltétlenül, presztízs tekintetében is, hiszen a DVSC-t az a Szabó Balázs irányítja, aki akadémiánkon is dolgozott, éppenséggel a vele ezúttal „szembeszálló” Belényesi Miklóssal és stábjával, amellyel az NB III-as és más korosztályos csapatunknál is együtt dolgoztak.


MLSZ ORSZÁGOS U19 ALAPCSOPORT, 1. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Mol Fehérvár FC–Várda LA

Csernijenko Ruszlan, a VLA edzője: – A felkészülési időszak alatt sikerült megismernem a csapatot, voltak edzőmeccseink és egy mini edzőtáborunk is, úgyhogy tisztában vagyunk az erősségeinkkel és a hiányosságainkkal is. Nagyon várjuk már a rajtot, szeretnénk a csoport első négy helyezettje között végezni, hogy a folytatásban komolyabb célokért játszhassunk. Nehéz ilyenkor az ellenfélből felkészülni, de az alap információkat így is tudjuk róla, de biztos, hogy meccs közben is reagálni kell majd dolgokra.


MLSZ ORSZÁGOS U17 KIEMELT CSOPORT, 1. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA–DVSC

Belényesi Miklós, a VLA edzője: – Nagyon vártuk már, hogy elkezdődjön a bajnokság. Rögtön rangadóval indítunk, Debrecenben mindig jó csapat jön össze, a szakmai stábok oda-vissza ismerik egymást, baráti jó kapcsolattal. A mérkőzéstől azt várom, hogy kiegyensúlyozott, határozott játékot mutassunk be, első perctől az utolsóig magas koncentrációval szerezzük meg a győzelmet.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 1. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Illés Akadémia-Haladás–Várda LA

Révész Csaba, a VLA edzője: – Nagy öröm számunkra, hogy korosztályunkban az ország tíz legjobb csapata között szerepelhetünk. A felkészülés alatt igyekeztünk átállni nagypályára, amit meg lehetett tenni nyolc hét alatt. Kíváncsian várom az első bajnoki mérkőzést, a csapat hogyan tud teljesíteni, a játékunk mennyire lesz meggyőző. Motiváltan és megfelelő küzdőszellemmel kell pályára lépnünk.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 1. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA–Eger LS

Deák Béla, a VLA edzője: – Rögtön rangadóval kezdünk az Eger ellen, ennek megfelelően készültünk. Némileg átalakult a keretünk, de a célunk továbbra is változatlan, minél többet fejlődni egyéni és csapatszinten is, a többi úgyis csak mellébeszélés, hiszen a pályán dől el minden.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 1. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Várda LA–Eger LS

Oláh Levente, a VLA edzője: – Már nagyon vártuk a bajnoki rajtot, ami most végre elérkezett. A nyáron vettük át a csapat irányítását, tehát két hónap közös munka van mögöttünk. Jó kezekben voltak a gyerekek, de a nagyobb pálya és a nagyobb létszám ismeretlen volt a számukra. Az út elején járunk, de már ezen a találkozón is viszont szeretném látni az edzéseken, illetve az edzőmérkőzéseken gyakoroltakat.A borítófotón: A tavalyi U16-os, jelenlegi U17-es csapatunk a korábbi edzőjük csapatával találkozik a nyitányon


next match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló