A polgármester bérlete

2019-07-23 13:59:49
Kisvárda FC

A társadalmi szerepvállalása fontosságát is jelezte Leleszi Tibor akkor, amikor megvásárolta éves belépőjét.

Az új idényre is megvásárolta VIP-bérletét a Kisvárda Master Good NB I-es csapatának mérkőzéseire Leleszi Tibor, városunk polgármestere.

„A társadalmi szerepvállaláshoz hozzátartozik, hogy ilyen módon is támogatom a csapatot, amelynek persze az új idényben is nagyon szurkolok – mondta Leleszi Tibor, akinek Révész Attila sportigazgató adta át kedden délután a 2019-2020-as szezonra érvényes állandó belépőjét. – Egyúttal arra buzdítom mindazokat, akik hasonlóan éreznek a csapat iránt, megtehetik, és fontosnak tartják, hogy ilyen módon is sorsközösséget vállaljanak a klubbal – ami egyébként példaértékű volt az előző szezonban is –, hogy bérletük megvásárlásával is támogassák a csapatot, hozzásegítve azt a minél jobb szerepléshez. Ahogy a tavaszi szezonban többször is, úgy terveim szerint a következő bajnoki évben is gyakran a Várkerti Vitézek soraiból szurkolok majd a csapatnak. Őszintén mondom, hogy nagyon jól éreztem magam a táborban. Ugyanakkor előfordulhat, hogy olyan vendégeim lesznek egy-egy mérkőzésen, hogy az ő társaságukból, a VIP-páholyból kell majd figyelnem majd a pályán történteket. A lényeg azonban az, hogy mindenhonnan az szóljon: Hajrá, Kisvárda!”

A bérletárusítás folytatódik, miközben hamarosan indul a jegyértékesítés is a Paks elleni első hazai bajnoki meccsre is.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló