A pakolás és a hazautazás maradt hátra

2024-02-19 16:32:12
Kisvárda FC

Harmadik, egyben utolsó törökországi edzőmeccsén vereséget szenvedett NB III-as csapatunk.

Két 1–0-s győzelem után hétfőn lejátszotta harmadik, egyben a hazautazás előtti utolsó előkészületi mérkőzését a törökországi Sidében edzőtáborozó NB III-as tartalékcsapatunk. A dán negyedosztályú rivális ellen már nem sikerült megőrizni kapunkat a góltól, sőt, vereség lett a vége, miközben mindenki játéklehetőséghez jutott. Ezzel tartalékcsapatunk edzőtáborozásának érdemi része lezárult, a küldöttség Bécs érintésével kedden érkezik haza, és itthon folytatja a felkészülést a március 3-i tavaszi bajnoki rajtra.

„Szoktunk arról beszélni, hogy a barátságos mérkőzéseken is fontos a jó eredmény, és amelyeken volt esély rá, azokat meg is nyertük – kezdte értékelését Gerliczki Máté edző. – El kell ismerni, ezúttal egy percig sem volt rá sansz, minden tekintetben, futásmennyiségben, fizikai mutatókban fölénk nőtt az ellenfél. Annak azért örülök, hogy minden játékosunk szerephez jutott, és megtapasztalhatta a skandináv stílust. Ha okosak vagyunk, tudunk tanulni a történtekből, mert ilyen hangos csapattal még nem találkoztam, amilyen ez volt. Folyamatosan szóval tartották, buzdították egymást, nemcsak a kispadról érkeztek instrukciók, hanem a pályán belül is, egymást lovalták bele a győzelembe, A mieink esetében nagyrészt gyerekekről van szó, nem lehet ezt tőlük még elvárni, de mivel mindenki az első- vagy a másodosztályba készül, ezt is meg kell tanulni. Összességében nagyon jó edzőtáborozást zártunk, rengeteget tudtunk gyakorolni, taktikailag éppúgy, mint a pontrúgások terén, és persze végig nagyon jó körülmények között dolgozhattunk. Különböző stílusú nációk csapataival játszhattunk edzőmeccseket, különösen igaz ez az utolsó, dán ellenfélre.”


VANLOSE IF (dán)–KISVÁRDA MASTER GOOD II 4–0 (2–0)

KISVÁRDA II: Kovács Máté (Márton Á., a szünetben) – Szirota (Babják, a szünetben), Kozacsuk, Rubus, Kovács K. (Bliznjuk, a szünetben) – Osztrovka, Babics (Bíró R., a szünetben) – Ésik Á. (Klifinszkij, 58.) Kozák R. (Králik P., a szünetben, Tenkács, 74.), Rózsa S. (Pongó-Dankai, a szünetben) – Kristófi (Racskó, 74.)next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló