A neheze után még egy nehéz

2020-10-09 10:45:48
VLA

A fővárosi csapatok elleni meccseket követően szombaton a DVSC ellen játszanak középső korosztályosaink – BEHARANGOZÓ

Hihetnénk, a Vasas, az MTK, az Újpest, a Ferencváros és a Honvéd elleni párharcokkal a nehezén is túljutottak középső szekciós élvonalbeli utánpótláscsapataink, erre fel a szombati ellenfelük a DVSC lesz, amely a két korosztályban lejátszott összesen 12 meccse közül tizenegyet megnyert, és csak egyet veszített el. Így aztán az U15-ös és az U14-es debreceni legénység a tabella második helyezettjeként látogat a Várkertbe szombaton (a két meccset egy időben, 11 órától, két pályán rendezik meg). Ugyanakkor az is igaz, a debreceniek sorsolása mintha nem lett volna olyan kemény, mint a VLA-é, a felsorolt fővárosi csapatok vagy éppen a Puskás Akadémia (amely ellen csapataink mérkőzése elmaradt) ellen nem léptek még pályára. Ezzel együtt erős, de legalábbis önbizalommal felvértezett riválisokra lehet számítani.

„Nehéz helyzetbe kerültünk az elmúlt két mérkőzésen, amelynek megoldására csak a győzelem jelenthet gyógyírt. Ennek szellemében lépünk pályára a nagyon jó erőkből álló, még százszázalékos Debrecen ellen” – nyilatkozta U15-ös csapatunk trénere, Deák Béla.

„A tabella második helyezettje érkezik hozzánk, amelyről nem csak amiatt tudjuk, hogy jó csapat, mert személyes élményünk is van erről – vélekedett Márton István, a VLA U14-es csapatának edzője. – A felkészülés alatt már megmérkőztünk a Debrecennel, és akkor nem termett számunkra babér. Természetesen nem léphetünk más céllal a pályára, mint visszavágni a nyári vereségért, és itthon tartani a három pontot, amiről tudjuk, nem lesz egyszerű feladat. Mivel az eddigi hazai szereplésünk rendben volt, bizakodó vagyok.”


MLSZ ORSZÁGOS U15, 7. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA (12.)–DVSC-DLA (2.)


MLSZ ORSZÁGOS U14, 7. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA (9.)–DVSC-DLA (2.)


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló