A negyedik hely is elérhető még

2021-05-22 12:02:07
Kisvárda FC

Újabb, a kiesés elöl menekülő borsodi csapat, ezúttal a Tállya NB III-asaink ellenfele – BEHARANGOZÓ.

Miután legutóbbi három bajnokiját hazai pályán játszotta (és kilenc nap alatt mind a hármat meg is nyerte), a harmadosztály utolsó előtti nekibuzdulásaként pünkösdvasárnap idegenben lép pályára tartalékcsapatunk, a Kisvárda Master Good II. A tállyai összecsapás tétje cseppet sem a pünkösdi királyság, sokkal inkább az, hogy sikerül-e hét mérkőzésnyire nyújtani csapatunk győzelmi sorozatát, azáltal megőrizni az esélyt arra, hogy a jelenlegi ötödikről egyet előrelépve a negyedik pozícióban zárja a bajnokságot.

„A múlt heti ellenfélhez, a Putnokhoz hasonlóan ismét olyan csapattal találkozunk, amely a kiesés ellen hadakozik, és így lesz ez az utolsó fordulóban is, amikor a Hatvant fogadjuk – nyilatkozta Kocsis János, tartalékcsapatunk edzője. – Úgyhogy ezúttal is nehéz dolgunk lesz, harcos ellenfélre számítunk. A tartalékcsapatok esetében nem mindig az eredményesség a fontos, de persze ez a szép győzelmi sorozatunk jó visszajelzés, és szeretnénk is tovább folytatni. Ugyanakkor az is szempont, hogy lehetőséget kapjanak azon játékosaink is, akik a felnőtt csapatnál meghirdetett fiatalítási hullámnak megfelelve a távolabbi jövőt is jelenthetik, egyúttal bizonyíthatnak az újonnan kinevezett vezetőedzőnek is. Már a Putnok ellen is részben erre az útra léptünk, bízunk benne, hogy most is hasonlóan eredményesek leszünk, mint a múlt vasárnap.”

A mérkőzés a személyi azonosítóval együtt érvényes védettségi igazolás bemutatása mellett a helyszínen is megtekinthető.


NB III KELETI CSOPORT: 37. FORDULÓ

TÁLLYA KSE (14.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (5.)

Tállya, Községi Sporttelep, vasárnap, 17.00

Vezeti: Veizer Roland (Kövér Tamás, Kovács Zoltán)


A borítófotón: Az NB III-as csapat kapitánya, Abov Avetiszjan nem iszik előre a medve bőrére, ő is tudja, a hajrában is meg kell küzdeni a jó helyezésekért

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló