A nagyobbaknak nem sikerült

2019-06-08 10:39:37
VLA

Hiába küzdöttek U17-eseink a visszavágó hajrában a hosszabbítás kiharcolásáért.

Szemben az itthoni, nagyszerű körülmények és népes szurkolótábor előtt játszott mérkőzéssel, idegenben a kietlen kiskundorozsmai műfüves pályán lépett fel a Várda LA U17-es csapata, abban a reményben, hogy a Szeged-Grosics Akadémia B csapata ellen minimum megőrzi a minimális előnyét (3–2).

Ezzel szemben hamar vezetéshez jutott a Szeged, amivel már továbbjutásra állt, sőt, kisvártatva növelte is az előnyét, holott a vendégek előtt is akadtak ziccerek. A hazai meccsen is betaláló Horbanov Yaroslav találata visszahozta a reményt, de a második félidőben további gólt, gólokat kellett (volna) szerezni a továbbjutáshoz. Ehelyett a hazaiak növelték az előnyük, így a hajrában a hosszabbítás kicsikarásáért küzdött a mindet egy lapra feltevő VLA, ám Dobronoky Viktor harmadik, párharcbeli negyedik gólja minden kérdést lezárt.

Csapatunk így nem küzdhet tovább a másodosztályba jutásért.


U17 III. OSZTÁLY OSZTÁLYOZÓ, 1. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ

Szeged-Grosics Akadémia B–Várda LA 4–1 (2–1)

VLA: Kerekes D. – Czene Z. (Vass B.), Horbanov, Bíró R., Koszta Z. (Csontos), Illés G. (Tóth M.), Révész Bálint, Szántó L. (Kichun), Honchar (Szabó V.), Riznychenko (Domokos M.), Ivancho. Edző: Deák Béla

Gól: Dobronoky (20., 25. és 93.), Gulyás B. (48.), illetve Horbanov (39.)

Deák Béla: – Azért vagyok szomorú, mert olyan szituációkból kaptuk a gólokat, amelyekre készültünk és felhívtuk a figyelmet. A pontrúgások utáni helyzeteket nem tudtuk kellőképpen kontrollálni. Néhány meghatározó játékos téthelyzetben sajnos tudása alatt játszott.

Továbbjutott: Szeged-Grosics Akadémia B (6–4)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló