A nagy számok törvénye

2020-10-03 12:02:02
Kisvárda FC

Vasárnap hazai pályán játszik NB III-as csapatunk – bejárat a Vár utca felől.

Újonc csapatok találkoznak a vasárnapi, várkerti NB III-as mérkőzésen, hiszen a házigazda Kisvárda Master Good II első évét tölti ebben az osztályban, a vendégként fellépő Tiszafüred pedig a Jász-Nagykun-Szolnok megyei bajnokságból feljutva csatlakozhat a harmadosztály mezőnyéhez. A jelek szerint a vendégeknek jól sikerült az átállás, hiszen a negyedik helyen állva várják az összecsapást.

„Veszélyes ellenfél érkezik hozzánk, és ezt nemcsak a tiszafürediek eredménysora mondatja velem, hanem az is, hogy az ellenfél védelmében a rutinos Mészáros Norbert is bevethető, míg náluk játszik a góllövőlista jelenlegi éllovasa, a tizenhárom gólnál tartó Kalmár Ferenc. Úgyhogy oda kell figyelnünk, de igyekeztünk jól felkészülni, és már csak a nagy számok törvénye alapján is bízom benne, hogy most már végre nyerni fogunk hazai pályán” – mondta el Szabó Balázs, a Kisvárda Master Good II edzője.

A mérkőzést a régi centerpályán rendezik vasárnap 15 órától. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a pályát gyalogosan is csak a Vár utca felől lehet megközelíteni. A belépőjegyek ára egységesen 500 forint, a 65 éven felülieknek és a hat éven aluliaknak nem szükséges belépőt váltaniuk.


NB III KELETI CSOPORT, 12. FORDULÓ

Vasárnap, 15.00: Kisvárda Master Good (13.)–Tiszafüredi VSE (4.)

V.: Tóth T.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló