A motivációval nem lehet gond

2020-09-18 10:34:43
VLA

Az egyaránt harmadik helyen álló Ferencváros vendégeként lépnek pályára középső szekciós csapataink – BEHARANGOZÓ

A negyedik fordulóban is fővárosi csapat ellen mérkőznek az országos bajnoki rendszerben egyedüliként élvonalbeli U15-ös és U14-es csapatunk. A Vasas Kubala Akadémia, az MTK Budapest, az UTE LA után szombaton a Ferencváros vendégei lesznek együtteseink. És bármilyen sportágban, bármilyen szinten, a Fradi ellen játszani mindig felemelő érzés. Ha pedig a zöld-fehérek a bajnokság legjobbjai közé tartoznak – mint esetünkben –, akkor különösen.

„A Ferencváros ellen játszani mindig extra motivációt jelent a játékosoknak.Nehéz mérkőzésre számítok, mert a tavalyi ezüstérmes csapat a nyáron még tovább erősödött. Bízom a csapatban, mert a múlt hétvégén, bár nem sikerült megtartani az előnyt, a játékunk javulóban van, átbeszéltük a hibákat, és remélem jól tudunk beleaállni a nagyon komolynak ígérkező sorozatba” – nyilatkozta a Fradi elleni mérkőzés kapcsán Deák Béla, az U15-ösök edzője.

„Megpróbáltunk információt gyűjteni a Fradiról, amely nagyon jó csapat hírében áll, és a mostani bajnokságban még veretlen. Tisztességgel felkészültünk a mérkőzésre, és a minél jobb eredmény elérésének érdekében utazunk a fővárosba” – mondta el Márton István, a Várda LA U14-es legénységének edzője.

A két mérkőzést egy időben, két pályán rendezik a Népligetben.


MLSZ ORSZÁGOS U15, 4. FORDULÓ

Szombat, 13.30: Ferencváros (3.)–Várda LA (8.)


MLSZ ORSZÁGOS U14, 4. FORDULÓ

Szombat, 13.30: Ferencváros (3.)–Várda LA (6.)


next match
Kisvárda Master Good
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-04-01 13:00
OTP Bank Liga, 25. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-1
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2023-03-18 14:05
OTP Bank Liga, 24. forduló