A mínusz egyedik napon

2021-06-15 14:09:43
Kisvárda FC

Csapatkapitányunk, Lucas már a hivatalos találkozás előtt munkába állt.

Ha igaz a mondás, hogy egy fecske nem csinál nyarat, akkor az is: attól még, hogy a csapatkapitány munkába állt, a felkészülés még nem kezdődött meg.

A szerdai lesz az előszezon nulladik napja, amikor csapatunk új vezetőedzője, Joao Janeiro találkozik a játékosokkal, majd csütörtökön és pénteken az orvosi vizsgálatokkal, illetve egy-egy foglalkozással megkezdődik a munka.

Innen nézve a kedd még csak – divatos, fesztiválokat idéző kifejezéssel élve – a mínusz egyedik nap volt. Ezt pedig a sérüléséből visszatérőben lévő Lucas számára egyenlő volt azzal, hogy elkezdte az egyéni edzéseket. Pontosabban folytatta...

„Az elmúlt években az volt jellemző, hogy végigjátszottam a bajnokságot, és annak végeztével nagyon vágytam a pihenésre – mondta a keddi edzését követően a csapatkapitány. – Legutóbb azonban sérüléssel fejeztem be az idényt, az utóbbi két és fél hónapban nem is játszhattam. A nyári szünetben is a rehabilitációmat végeztem, amit gyakorlatilag most folytatok. Szeretném minél jobb állapotban megkezdeni a felkészülést, amelynek minden bizonnyal lesz olyan része, amit már együtt végezhetek a csapattal, máskor pedig még külön kell dolgoznom. Mindenesetre a keddi, Nagy Jáccó István rehabilitációs edzőnk által vezetett gyakorlás nagyon jól esett, várom a folytatást.”

Fotók: Ombodi Tamás


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló