A mérkőzés biztosításáról

2020-10-15 10:19:43
Kisvárda FC

Érvényes jegy nélkül nem érdemes útra kelni, a gyalogosforgalmat is korlátozhatják.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a pénteki, Kisvárda Master Good–Ferencváros mérkőzésre már csak korlátozott számban lehet belépőt vásárolni. Az elővételi jegyirodánkban, a Városi Sportcsarnok földszintjén csütörtökön 16 óráig vagyunk nyitva, illetve a meccs napján pénteken 8 és 12 óra között, majd 17 órától már a Várkerti Stadion hazai jegypénztárában. A mérkőzés 20 órakor kezdődik, kapunyitás 18.45-kor.

A vendégpénztárba már napokkal együtt minden belépőjegy elfogyott, a vendégpénztár ki sem nyit, így azok a ferencvárosi érzelmű szurkolók, akik nem rendelkeznek érvényes belépővel, ne is induljanak útra Kisvárdára.

Továbbá tájékoztatjuk a hazai szurkolókat, hogy a mérkőzést biztosító szervek helyszínbejárása megtörtént, ez alapján a biztosítás parancsnoka úgy döntött, hogy tekintettel a mérkőzés kiemelt fontosságára a szurkolók bevonulásakor akár a gyalogosforgalmat is időszakosan korlátozhatja. Autóval, rendőri biztosítás mellett a Mátyás király utca felől lehet érkezni, a másik irányból, a Vár utca felől csak a gyalogos forgalom engedélyezett.

Arra kérünk mindenkit, hogy időben, és csak érvényes belépővel induljon el a mérkőzésre!

A stadionban a maszk használata ajánlott!


Latest match
Kisvárda Master Good
0-0
0-0
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-02 19:30
OTP Bank Liga, 15. forduló