A magunk dolgát könnyítenénk meg

2020-08-22 06:16:03
Kisvárda FC

Tartalékcsapatunk vasárnap hazai pályán, a stadionban szerepel a DVSC II ellen.

A négynapos hosszú hétvége lezárásaként vasárnap 17.30-kor hazai pályán szerepel NB III-as csapatunk, amely a DVSC II-t fogadja. A Keleti csoport ötödik fordulójában esedékes mérkőzést a Várkerti Stadionban játsszák.

„Nyilván szeretnénk most már hazai pályán is nyerni, hiszen a korábbi két itthoni fellépésünket elveszítettük, igaz, idegenben eddig rendre nyertünk – utalt a Kisvárda Master Good II eddigi mérlegére Szabó Balázs edző. – A legfontosabb, hogy a kapott góljaink számát redukáljuk, ellenfeleink túl sok gólt szereztek eddig pontrúgások után és több tizenegyest is ítéltek már ellenünk. Fegyelmezettség és konventráció kérdése, hogy ezeket elkerüljük, és ha ez megtörténik, akkor a saját magunk dolgát is megkönnyítjük. Vannak kisebb-nagyobb sérültjeink, emiatt még kérdéses, hogy milyen összeállításban lépünk pályára.”

Csapatunk négy forduló után hat ponttal 11. helyen áll, a DVSC II eddig négy pontot szerzett, legutóbb hazai pályán megszerezte bajnokságbeli első győzelmét, a Sajóbábonyt győzte le 5–0-ra. A vasárnapi mérkőzésre egységesen 500 forintba kerülnek a belépők, a lelátó A oldali szektorait nyitjuk ki. A pénztárak hazai és vendégoldalon is egy órával a kezdés előtt, 16.30-kor nyitnak.


NB III KELETI CSOPORT, 5. FORDULÓ

Vasárnap, 17.30: Kisvárda Master Good II (11.)–DVSC II (13.)

V.: Somogyi S.


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló