A magunk dolgát könnyítenénk meg

2020-08-22 06:16:03
Kisvárda FC

Tartalékcsapatunk vasárnap hazai pályán, a stadionban szerepel a DVSC II ellen.

A négynapos hosszú hétvége lezárásaként vasárnap 17.30-kor hazai pályán szerepel NB III-as csapatunk, amely a DVSC II-t fogadja. A Keleti csoport ötödik fordulójában esedékes mérkőzést a Várkerti Stadionban játsszák.

„Nyilván szeretnénk most már hazai pályán is nyerni, hiszen a korábbi két itthoni fellépésünket elveszítettük, igaz, idegenben eddig rendre nyertünk – utalt a Kisvárda Master Good II eddigi mérlegére Szabó Balázs edző. – A legfontosabb, hogy a kapott góljaink számát redukáljuk, ellenfeleink túl sok gólt szereztek eddig pontrúgások után és több tizenegyest is ítéltek már ellenünk. Fegyelmezettség és konventráció kérdése, hogy ezeket elkerüljük, és ha ez megtörténik, akkor a saját magunk dolgát is megkönnyítjük. Vannak kisebb-nagyobb sérültjeink, emiatt még kérdéses, hogy milyen összeállításban lépünk pályára.”

Csapatunk négy forduló után hat ponttal 11. helyen áll, a DVSC II eddig négy pontot szerzett, legutóbb hazai pályán megszerezte bajnokságbeli első győzelmét, a Sajóbábonyt győzte le 5–0-ra. A vasárnapi mérkőzésre egységesen 500 forintba kerülnek a belépők, a lelátó A oldali szektorait nyitjuk ki. A pénztárak hazai és vendégoldalon is egy órával a kezdés előtt, 16.30-kor nyitnak.


NB III KELETI CSOPORT, 5. FORDULÓ

Vasárnap, 17.30: Kisvárda Master Good II (11.)–DVSC II (13.)

V.: Somogyi S.


Következő mérkőzés
Debreceni EAC
Kisvárda Master Good
Debrecen, DEAC Sporttelep
2021-09-18 15:00
Mol Magyar Kupa, a legjobb 32 közé jutásért
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Puskás Akadémia FC
0-1
0-1
Kisvárda Master Good
Felcsút, Pancho Aréna
2021-09-12 17:30
OTP Bank Liga, 6. forduló