A listavezetőhöz – nem feltartott kezekkel

2021-04-13 10:49:42
Kisvárda FC

A szerdai játéknapon NB III-as csapatunk Tiszakécskére utazik – BEHARANGOZÓ.

Hétközi fordulót rendeznek az NB III-ban, ahol tartalékcsapatunk, a Kisvárda Master Good II az éllovas, ötös győzelmi sorozattal rendelkező Tiszakécske otthonába látogat. A mi formánkat sem érheti panasz, hiszen a bajnokság 2021-es szakaszában négy győzelem, két döntetlen és egy vereség a mérlegünk.

„A bajnokság elején látszott, hogy milyen céllal vágott neki a sorozatnak a Tiszakécske, és ahogy teltek-múltak a mérkőzések, úgy körvonalazódott, hogy az NB II-ben van a helye. A klub feltételrendszere és kerete már most alkalmas arra, hogy megállja a helyét a másodosztályban – jellemezte a szerdai ellent Kocsis János, tartalékcsapatunk edzője. – Az őszi mérkőzésen egy félidőn át méltó partnerek voltunk és vezettünk is, a második játékrészben azonban felülkerekedtek, és le is győztek bennünket. Bízom benne, azóta fejlődtünk annyit, hogy az egálközeli eredmény vagy esetleg az egygólos vezetésünk a mérkőzés végéig is ki tud tartani. Semmiféleképpen nem feltartott kezekkel utazunk a mérkőzésre, biztos vagyok benne, ahogy a többi mérkőzésen, ezúttal is meglesznek a lehetőségeink a gólszerzésre. Ezekkel kell tudunk élni.”

A két csapat őszi meccsét a Tiszakécske nyerte meg 4–1-re. Nem túl jó hír, hogy házi gólkirályunk, Himics László öt sárga lapos eltiltás miatt nem léphet pályára.


NB III KELETI CSOPORT: 29 FORDULÓ

TISZAKÉCSKEI LC (1.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (7.)

Tiszakécske, Városi Sportcentrum, szerda, 16.30 (zárt kapuk mögött)

Vezeti: Bálint Attila (Ancsin Zoltán, Németh Balázs)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló