„A lehetetlen nem létezik”

2022-08-10 19:33:14
Kisvárda FC

Alakuljon bárhogy is az eredmény, egyetlen percre sem mondunk le a győzelemről és a továbbjutásról. BEHARANGOZÓ, FOTÓGALÉRIA, VIDEÓ

A szerda esti program első részében csapatunk, a Kisvárda Master Good tartotta meg a nemzetközi kupamérkőzések előtt kötelező sajtótájékoztatót. Az eseményen Török László vezetőedző és egyik legjobb formában lévő játékosunk, Driton Camaj képviselte klubunkat.

Vezetőedzőnk elmondta, sok, de nem minden múlik majd a mérkőzés első tíz percén. Kisvárdán most egyébként is az a jelmondat, hogy a lehetetlen nem létezik. Ki gondolta volna, hogy eljut idáig a csapat, akkor miért kellene letenni most is a továbbjutásról.

Driton Camaj arról is beszélt, hogy álomszerű napokat él át ezekben a hónapokban a válogatottbeli bemutatkozással, a nemzetközi kupaszerepléssel a remek bajnoki rajttal. Itt és most azonban nem ő és a korábbi eredmények a fontosak, hanem csak és kizárólag a Kisvárda és a csapat eredményessége. Alakuljon bárhogy is a visszavágó, a győzelemről és adott esetben a továbbjutásról egyetlen pillanatig sem mond le a csapat.



EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ, 3. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD–MOLDE FK (norvég) – az első mérkőzésen: 0–3

Kisvárda, Várkerti Stadion, csütörtök, 21.00

Vezeti: Alain Durieux (Dani Dias Balsa, Gilles Francois Becker – tartalékjátékvezető: Jérémy Muller) – valamennyi luxemburgi


A teljes sajtótájékoztató itt tekinthető meg:

Kapcsolódó videó

Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló