A legtöbb csel és fault

2018-10-29 19:09:03
Kisvárda FC

Két kisvárdai játékos, Lucas és Sassá is bekerült a csakfoci.hu válogatottjába.

Ha jól teljesít a csapat, akkor egyből jut egy-két játékosának hely a forduló válogatottjában – ez már máskor is kiderült. A Mol Vidi FC elleni 2–2-es eredmény és – helyenként – jó játék megtette hatását, hiszen a csakfoci.hu szakportálon két kisvárdai futballista is bekerült a 12. forduló álomtizenegyébe.

Csapatkapitányunk, Lucas nem először lett tagja a forduló válogatottjának, az első gólját szerző Sassá viszont most debütált ugyanott. A csakfoci.hu így jellemezte „válogatott” játékosaink teljesítményét!

Lucas: A mezőny legjobbja volt a Vidi elleni bajnokin, óriásit dolgozott a középpályán, sokszor sikerrel visszaverve a nagy részben domináló fehérváriak akcióit. Az egyenlítő gól előtt aztán kiváló labdával ugratta ki a végül gólpasszos Proticsot, nagy szerepe volt abban, hogy a Kisvárda bravúros pontot szerzett a címvédő ellen.

Sassá: A brazil támadó szerezte csapata vezető találatát, majd végig lekötötte a Vidi védőinek figyelmét. Bejöttek a cselei, szinte csak szabálytalanul lehetett szerelni.

Sassá jellemzését megerősítik a számok is, hiszen a 12. fordulója statisztikái alapján támadónk két kategóriában is a legjobb mutatókat érte el a teljes NB I-es mezőnyben. Ő harcolta ki – az MTK-s Torghelle Sándorral holtversenyben – a legtöbb szabálytalanságot (számszerint ötöt), és övé volt a legtöbb sikeres csel is – megint csak holtversenyben az újpesti Giorgi Beridzével –, tíz kísérletükből hét is sikerült.

Így tovább, Sassá! És folytassa ezen a nívón Lucas is!


next match
Kisvárda Master Good
Vasas FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2022-10-08 17:00
OTP Bank Liga, 10. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Újpest FC
4-0
3-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Szusza Ferenc Stadion
2022-10-01 14:30
OTP Bank Liga, 9. forduló