A legnehezebb próbatétel előtt

2022-10-21 10:32:03
VLA

Legkisebb korosztályos csapatainkra szombaton rangadó vár. BEHARANGOZÓ

Az U13-as és az U12-es korosztályokban ugyan nem vezetik a tabellát, de azt azért tudni lehet, hogy melyek a legerősebb csapatok. Nos, azok közé tartozik a Várda LA és szombati ellenfele, a Diósgyőr is – mindkét érintett korcsoportban. Így aztán a korábbról elhalasztott mérkőzéseken rangadókra van kilátás, a helyszín az akadémia kollégiumának pályája lesz.

MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 6. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Várda LA–Diósgyőri VTK

Deák Béla, a VLA edzője: – Nagyon tartalmas héten vagyunk túl, ugyanis remek mérkőzést játszottunk a Debrecennel, majd szerdán a Ferencvárossal játszhattunk edzőmeccset, most pedig az egyik legjobb csapat látogat hozzánk. Jó formában vagyunk, látom a srácokon, hogy nagyon várják már a mérkőzést. Ilyen heti programok kellenének ahhoz, hogy tovább tudjunk fejlődni.
MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 6. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA–Diósgyőri VTK

Oláh Levente, a VLA edzője: – Az eddig makulátlan mérleggel rendelkező Diósgyőr látogat hozzánk, amely nem ismeretlen a számunkra. Dinamikus, gyors játékosaik vannak, akiknek a technikai képzettségük is kimagasló, ezért képesek nagyon jó színvonalon játszani. Ahhoz kétség sem fér, hogy az eddigi legnehezebb próbatétel előtt állunk. Sajnos több hiányzónk is lesz, de nem feltartott kezekkel megyünk majd ki a pályára. Hazai pályán mindig a győzelem reményében készülünk, ez most sem lesz másképp.


next match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló