A legjobb tudásra lesz szükség

2022-12-06 13:43:54
VLA

Legkisebb korosztályos csapataink szerdán hazai környezetben zárják a bajnokság 2022-es szakaszát. BEHARANGOZÓ

Fogynak a meccsek, szerdán az MLSZ által kiírt bajnokságokban szereplő legkisebb csapataink, az U13-as és az U12-es legénységeink is befejezik ezévi szereplésüket. És bár ezekben a korcsoportokban nem vezetnek tabellát, azért az erőviszonyok ismertek, és az ellenfél, a DVSC a legjobbak közül való, rangadó vár legénységeinkre.

A bajnokság első körében, Debrecenben mindkét korosztályban 4–2-es eredmény született – a kisebbeknél a Loki, a nagyobbaknál a mi javunkra.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 14. FPRDULÓ

Szerda, 15.00: Várda LA–DVSC

Deák Béla, a VLA edzője: – Az idény utolsó tétmérkőzésén, hazai pályán természetesen nem lehet más célunk, mint a győzelem megszerzése. Ez nem ígérkezik könnyű feladatnak, ugyanis a mezőny egyik legszervezettebb és legjobb játékerőt képviselő csapata érkezik hozzánk, bár az elmúlt négy egymás elleni mérkőzésen rendre sikerült őt legyőznünk, de ez mindig a végletekig kiélezett csatában dőlt el. A győzelem kulcsa a jó helyzetkihasználásban és a szervezett taktikai magatartásban mutatkozhat meg. Bízom a srácokban, remélem mindenki átérzi a mérkőzés fontosságát.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 14. FORDULÓ

Szerda, 13.00: Várda LA–DVSC

Oláh Levente, a VLA edzője: –Rangadóval zárjuk az őszi szezont, ugyanis a Debrecen csapatát fogadjuk. Jó mérkőzésre számítok, mivel rendre szoros, küzdelmes meccset játszunk ellene és nüanszok döntenek a győztes kilétét illetően. Mindenkinek a tudása legjavát kell nyújtania, hogy legyen esélyünk a számunkra kedvező eredmény elérésére. Ezt szem előtt tartva, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy szépen zárjuk az őszi szezont.


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló